GSP informeaza : Lucescu a fost vizitat ieri de Dario Srna: "L-am pupat pe Mister!"

Recuperarea antrenorului e in grafic. Mananca singur. Astazi, Sahtior incepe pregatirile pentru retur, fara Il Luce.
Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. Tehnicianul mananca deja singur, bea lichide, chiar daca mai poarta, inca, un tub de drenaj. S-a ridicat si in sezut, la marginea patului, i s-a recomandat sa nu primeasca prea multe vizite, cu exceptia familiei, pentru ca l-ar obosi prea tare.

"Salutari pentru toata echipa!"

Lucescu a avut parte si de o surpriza. Profitand de avionul trimis in Romania sa-i ia la Donetk pe Rat si pe medicul Artur Gluscenko, au venit sa-l viziteze Dario Srna, capitanul lui Sahtior, Serghei Palkin, directorul clubului, dar si preparatorul fizic Carlo Nicolini. "Abia astept sa-l vad si sa-l pup", a spus Srna pentru Dolce Sport inainte de a intra la Lucescu. Cei doi s-au imbratisat cu grija, fiindca Lucescu mai are inca dureri.
"Am vorbit mai mult de fotbal, despre echipa. Suntem ca o familie. Acum, ca operatia a trecut, il asteptam linga noi. Incepem antrenamentele, vom fi si mai profesionisti decit pana acum, fiindca ne lipseste. Vrem sa mai cucerim multe trofee impreuna. A salutat toata echipa, ne-a multumit ca ii suntem alaturi", a spus Srna. Ieri, toata delegatia de la Sahtior a plecat la Donetk, unde astazi echipa va relua pregatirile dupa vacanta de iarna. Fara Lucescu, dar romanul ar putea ajunge duminica langa echipa!
"Am vorbit cu nea Mircea. Mi-a spus: 'Stiti ce aveti de facut!'. E o situatie care uneste o echipa si sunt sigur ca asa va fi. Speram sa revina repede pentru ca prezenta sa printre jucatori e vitala!"(Alexandru Spiridon, antrenor secund Sahtior)