Cautare

2736 de rezultate pentru "strada lacul greaca nr 106" (2.75 secunde)
CJC crede ca va obtine asa usor lacul, in conditiile in care nici a noastra nu este?", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Mihalache Neamtu, primarul comunei Rasova.
Li s-a permis construirea unei biserici in curtea unei case, pe o strada laturalnica, insa fara slujba in aromana. ... Biserica a fost primul instrument de asimilare, deoarece slujbele se oficiau in limba greaca, ce era limba de cult in regiune.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
Primaria Sectorului 6 a publicat proiectele de reamenajare a promenadei de la Lacul Morii si a insulei: ... - Prin modernizarea zonei de promenada Lacul Morii se doreste amenajarea unui perimetru de relaxare, ca o necesitate a zonei care se dovedeste a fi tot mai populata in ultima vreme.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru? ... Dupa cina, cei doi s-au asezat pe o patura, pe iarba, sa admire mirificul peisaj pe care noaptea de vara li-l oferea langa lacul de acumulare.
In aceasta situatie se gasesc strazile Ecaterina Teodoroiu, care se intinde de la parculetul Catedralei "Sfantul Dumitru" pana in apropierea bulevardului Raului, si strada Elena Teodorini, care incepe din strada Obedeanu si se termina in strada Bucovat.
Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de sapte minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din Bulevardul Pierre de Coubertin - strada Vatra Luminoasa si Bulevardul Basarabia.
Poarta infernului Mitologia greaca si cea romana vorbesc despre Muntele Olimp ca fiind casa zeilor. ... Tot mitologia greaca a introdus in circuit si poarta spre Hades, taramul unde ajungeau mortii.
Lacul Melisani Este o minune a naturii, intr-un cuvant! ... Lacul e adanc de 15 m ,iar peretii de stanca care il inconjoara,de 22 m.
Afirmatia a fost facuta ieri, in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce la Primaria Constanta a sosit o adresa de la Ministerul Mediului, prin care edilul constantean era instiintat de faptul ca lacul Siutghiol si Marea Neagra vor deveni zone strict protejate, in cadrul proiectului Natura 2000.
Pe de o parte galatenii reclama conditiile intalnite in zonele de agrement, iar pe de alta directorul ADP, Eduard Grosu, afirma ca incasarile de la Plaja "Dunarea" si Lacul "Vanatori" au fost mult mai mici decat cheltuielile de intretinere.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
In zona blocurilor 11B, 11C de pe strada Fagului sint in jur de 15 ciini agresvi.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
In schimb, presa greaca nu a incetat cu diatribele impotriva romanilor si romanofonilor. ... Grecia a acordat cetatenie greaca tuturor aromanilor din Albania, precum si avantaje materiale, ca accesul la sistemul de pensii.
Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a anuntat sâmbata, la Craiova, ca va initia procedurile pentru rezilierea contractului cu firma greaca PROODEFTIKI, una dintre societatile care trebuie sa realizeze lucrarile de infrastructura rutiera între localitatile Filiasi si Ciochiuta, pe DN 6.
Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a anuntat sâmbata, la Craiova, ca va initia procedurile pentru rezilierea contractului cu firma greaca PROODEFTIKI, una dintre societatile care trebuie sa realizeze lucrarile de infrastructura rutiera între localitatile Filiasi si Ciochiuta, pe DN 6.
in ce mod o structura, fie ea si un serviciu secret sau mai multe, ar putea scoate atatia oameni in strada? ... Va invitam sa iesiti imediat in strada, altfel nu garantam ce vi s-ar putea intimpla!?
Unde se introduce sens unic Astfel, pe Calea Floreasca se va introduce sens unic pe directia intersectia cu Stefan cel Mare - zona de Nord a Capitalei, pana la intersectia cu strada Glinka. Pe portiunea cuprinsa intre strada Glinka si intersectia cu Sos.
google-analytics.com