Cautare

93 de rezultate pentru "stirileprotv" (3.22 secunde)
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
stirileprotv.ro/iLikeIT informeaza: ... stirileprotv.ro/iLikeIT)
Stirileprotv.ro/ilikeit informeaza: ... stirileprotv.ro/ilikeit
Stirileprotv.ro informeaza: ... stirileprotv.ro
StirileProTV informeaza: ... stirileprotv.ro
foodstory.stirileprotv.ro informeaza: ... foodstory.stirileprotv.ro
foodstory.stirileprotv.ro informeaza: ... foodstory.stirileprotv.ro
stirileprotv.ro informeaza: ... stirileprotv.ro
LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Potrivit stirileprotv.ro, fie exista o acumulare de lichid in plamani, fie una dintre coastele rupte i-a penetrat unul dintre plamani.
Premierul Victor Ponta, aflat la Palatul Parlamentului pentru a o dezbatere pe tema votului din diaspora la alegerile prezidentiale, a anuntat restructurarea Guvernului in perioada imediat urmatoare, potrivit unor surse StirileProTV.
stirileprotv.ro informeaza: Liviu Dragnea: Se pune presiune ca mie si dl.Tariceanu sa ni se insceneze ceva.
StirileProtv : Dorottya Buzas a adus a treia medalie Romaniei. A castigat argintul la cursa de Biatlon Sprint A treia medalie pentru Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European.
Stirileprotv : Frantuzoaicele sunt cele mai sexy? Britanicii care locuiesc in Franta considera ca frantuzoaicele sunt mai sexy, mai svelte si mai elegante, dar mai putin inteligente si mai putin amuzante decat englezoaicele, potrivit unui sondaj publicat de o revista anglofona cu sediul in Franta.
Doi bucuresteni, profesori universitari la Politehnica, s-au adresat instantei de judecata pentru a executa silit Ambasada Congo, informeaza stirileprotv.ro.
stirileprotv.ro informeaza: Tabere de tigani in SUA.
Stirileprotv.ro informeaza: Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta.
stirileprotv.ro informeaza: Liviu Dragnea si premierul desemnat Sorin Grindeanu au anuntat componenta noului guvern: Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament.
Daca un membru al echipei nu mai este dorit, trebuie sa plece fara scandal, asta trebuia sa faca si Ionut Misa. Ministrul de Finante trebuie sa se bazeze pe seful ANAF. (Surse: stirileprotv.ro, dcnews.ro)
Stirileprotv.ro : Din 15 noiembrie, statul roman nu mai are bani.
google-analytics.com