Cautare

93 de rezultate pentru "stirileprotv" (2.62 secunde)
foodstory.stirileprotv.ro: Dovleacul copt - gustare, garnitura si desert. Iata cum se prepara Nu stim cati dintre voi l-ati incercat, insa va spunem un singur lucru:
Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza:
stirileprotv.ro informeaza: Nava Spatiala Cassini, celebrata de Google. Descoperirea uriasa facuta de sonda lansata de NASA Nava spatiala Cassini:
Liderul de la Vatican a spus ca il vede pe Isus Christos in chipurile copiilor care traiesc in zonele afectate de razboi, in cele ale refugiatilor si in cele ale familiilor ramase fara locuri de munca. Surse: cotidianul.ro, stirileprotv.ro
Papa a cerut poporului din Venezuela sa gaseasca cat mai repede posibil o cale dreapta, pasnica si umana, pentru a iesi din criza politica si umanitara care il oprima, consemneaza si EFE. Sursa: stirileprotv.ro
www.stirileprotv.ro informeaza: Etta Ng, fiica de 19 ani a actorului Jackie Chan, a anuntat ca s-a casatorit cu prietena sa canadiana, in varsta de 31 de ani.
In timp ce vorbeau, apelul s-a intrerupt brusc si fata a incercat sa-si sune mama, dar n-a mai reusit, potrivit stirileprotv.ro.
Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro. Desi motocicleta lui a fost distrusa, muzicianul a scapat cu rani usoare.
Stirileprotv.ro informeaza : "Nu franati, daca simtiti ca masina aluneca, ci accelerati usor". Recomandarile lui Titi Aur DEMONSTRATIE VIDEO. Pe viscol si ger, cand asfaltul curat devine o amintire, soferii trebuie sa fie atenti si sa-si stapaneasca masinile.
Potrivit site-ului stirileprotv.ro, femeia era profesoara si urma sa le predea unor copii din Craiova. Se pare ca barbatul de 26 de ani retinut de politisti ca principal suspecat, ar fi convins-o pe femeie sa se urce alaturi de el, intr-un taxi.
Tanara aflata pe motocicleta venea cu viteza mare, spun martorii, iar la un moment dat, a pierdut controlul ghidonului, relateaza stirileprotv.ro.
stirileprotv.ro:Cosmarul romanilor nevoiti sa demonstreze ca si-au platit amenzile rutiere, aproape de final. Solutia gasita de autoritati Era si timpul, dupa ce zeci de mii de romani s-au trezit ca vor fi executati silit sau au pierdut ore importante pe la ghisee.
"Din fericire, nu am retinut niciun permis, ceea ce inseamna ca soferii sunt totusi prudenti", a declarat barbatul potrivit stirileprotv.ro.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com