Cautare

2317 de rezultate pentru "relatii clienti" (2.86 secunde)
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare. ... Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova.
Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Pentru a atrage cat mai multi clienti companiile din domeniul imobiliar dezvolta de cativa ani o noua stategie de piata. ... In timp agentiile imobiliare s-au confruntat cu clienti dornici sa achizitioneze imobile, dar care nu reuseau sa obtina creditele necesare in timp util.
In ultimele doua luni s-a constatat o crestere a numarului de clienti care solicita rescadentarea contractelor de leasing sau amanari la plata ratelor fata de perioada anterioara, fara a avea insa o statistica in privinta acestora.
De la inceputul acestui an, hotelurile din toata tara se bat in oferte pentru a castiga clienti in plus, deoarece criza a scazut incasarile cu aproape 30% fata de anul trecut.
Asa a si fost pe vremea cand capitalismul functiona, iar bancile nu puteau prospera (si rezista) fara ca propriii lor clienti sa nu fie la randul lor castigatori in arena economiei de piata. ... nici nu isi are locul pentru a descrie relatia dintre banci si clienti pe meleagurile mioritice.
Am solicitat câteva informatii de la Departamentul „Relatii Clienti“ al acestei IFN si ne-au dat rapid toate datele cerute, mai putin dobânda si DAE (dobânda anuala efectiva). Am aflat ca potentialii clienti trebuie sa plateasca saptamânal câte o rata, care este încasata la domiciliul lor.
Am solicitat câteva informatii de la Departamentul „Relatii Clienti“ al acestei IFN si ne-au dat rapid toate datele cerute, mai putin dobânda si DAE (dobânda anuala efectiva). Am aflat ca potentialii clienti trebuie sa plateasca saptamânal câte o rata, care este încasata la domiciliul lor.
"Totusi, in cazul in care astfel de informatii/date au fost furnizate, clientii se pot adresa serviciului de relatii clienti", au precizat acestia. ... - Serviciul de asistenta al departamentului de Relatii cu clientii (clientii pot apela *222 sau accesand formularul de contact disponbil pe site:
Specialistii recomanda firmelor folosirea serviciilor de call center in primul rand pentru ca in acest fel compania va fi mai aproape de clienti.
Ce relatii a avut cu Gheorghe Ciocan, fost prefect al judetului Satu Mare si presedinte al organizatiei judetene a PSD? ... in ce relatii se afla cu omul de afaceri Mircea Radu Pentie, patronul firmei Perami din Oradea, mare producator si comerciant de alcool?
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC).
Esti foarte combativ si de aici poti strica relatii bune! ... Cel mai dificil lucru pentru tine este sa decizi este daca e bine sa inviti la acest banchet fostul partener de relatii. ... Chiar daca intampini neplaceri vizavi de capitolul relatii cu strainatatea, retine ca sunt doar episoade pasagere.
Astfel, Ludovic Orban a primit girul delegatilor de a deveni vicepresedinte pentru comunicare si relatii cu publicul, surclasandu-l cu peste 200 de voturi pe favoritul premierului, Bogdan Olteanu.
Christian Ciocan, actualul purtator de cuvant al Politiei Capitalei a luat decizia de a parasi functia de conducere pe care o detine in cadrul sistemului de relatii publice al institutiei. "Am luat o decizie de a pleca din sistemul de relatii publice insa nu in acest moment.
SUA promoveaza de ani de zile relatii deschise cu China, tot Occidentul la fel si voi va faceti probleme. ... "E a doua putere mondiala, are economia in expansiune, cum sa nu promovezi relatii cu ea.
Acesti nativi sunt materialisti si isi pot suprima sentimentele in vederea unei relatii din interes. ... Are tendinta de a trai din amintirile fostelor relatii. Este predispus la infidelitate in relatii.
google-analytics.com