Cautare

7099 de rezultate pentru "numar de telefon director telecom" (4.62 secunde)
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
articole prin sms In incercarea de a oferi acces gratuit la informatii unui numar cat mai mare de utilizatori, articolele de pe Wikipedia vor fi disponibile prin SMS. Wikipedia are aproximativ 25 de milioane de articole pe care le serveste zilnic unor cititori raspanditi pe intreg mapamondul.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Asa cum a declarat in cadrul primei conferinte de presa sustinute in urma cu o saptamana, Mircea Banias, noul director general al CN Administratia Porturilor Maritime S.A.
Noul director, numit de consilierii locali la societatea din subordinea municipalitatii, a precizat ieri ca va continua proiectele bune incepute de predecesorul sau, Ion Stefan.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
PSD si PDL au nominalizat oamenii pe care ii sustin pentru preluarea functiilor de conducere in institutiile deconcentrate, insa numirea oficiala a acestora mai dureaza. La Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta, schimbarea ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.
Acesta suferea de leucemie. Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Pentru functia de director executiv a mai candidat si antrenorul craiovean de atletism Victor Lazarciuc, dar acesta nu a trecut examenul scris.
Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit, in perioada 7-8 septembrie, conferinta "Sursele regenerabile de energie, cheia unui viitor durabil", organizata de Meda Consulting si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Nici soarta managerilor romani nu este de invidiat, acestia avand salarii de zece ori mai mici decat cei din Occident, daca tinem cont de faptul ca un director de marketing dintr-o companie britanica are un venit mediu anual de 191.
Eugen Davidoiu, ex-director general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, si alte doua persoane din fosta conducere a SNLO sunt anchetati de politie in dosarul "BEST Recuperare Creante".
Creata dintr-o mare minciuna comunista, Fabrica de zahar de la Calafat ingroasa randurile ruinelor industriale de la marginea orasului. Trecuta prin mana fratilor Mihailescu si ajunsa in proprietatea unui bulgar cu cetatenie canadiana, fosta fabrica "produce" fier vechi de cativa ani.
cum a ajuns Alexandru Sassu director la trustul lui Patriciu', pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com