Cautare

119 de rezultate pentru "maty express" (2.99 secunde)
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a doua noi magazine de proximitate operate in regim de franciza: Express Pronto bd. Burebista, in Bucuresti și Express str.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu: Express Sigma Centru, Express Sigma Soseaua Alexandriei si Express Sigma Calea Bucuresti.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Romtelecom, cel mai mic abonament lunar va ajunge, in acest fel, la 15 euro fara TVA, pentru ClickNet Express cu viteza de download de 1Mbps.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de francizs, in Bucuresti: Express La Parter. In acest moment, reteaua numara 59 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov si 49 in Bucuresti si Ilfov.
Trenul Orient Express a sosit in Romania Celebrul tren Orient Express a sosit, duminica seara, in Romania, calatorii urmand sa viziteze, luni, Castelul Peles din Sinaia.
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. ... Ruxandra Muresan, directorul magazinului Carrefour Express Oradea, ne-a declarat ca supermarketul are un raport bun calitate-pret, preturi mici si servicii pe masura.
Romtelecom a pregatit o promotie pentru ADSL Express si ClickNet Express care se va desfasura pana la sfarsitul lunii iunie, adresandu-se tuturor celor interesati sa se conecteze la internet folosind tehnologia ADSL.
in 2008 a gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al companiei la nivel local si a rebranduit reteaua de supermarketuri Artima in Carrefour Express. ... Lespagnol a anuntat si planuri pentru un nou rebranding, dupa ce anul trecut compania finaliza transformarea supermarketurilor Artima in Carrefour Express.
Publicistul Jon Austin a publicat un articol cu aceste declaratii in Sunday Express. Ca raspuns, Santilli a contactat compania Express, spunand:
Acestea s-au manifestat in special in sectorul serviciilor cu valoare adaugata, cu accent pe serviciile postale Express: ... Pe segmentul de servicii postale Express interne avind ca obiect trimiteri de corespondenta, cote importante de piata sint detinute de furnizori: SC Fan Courier Express S.R.L.
BRD Groupe Societe Generale a inaugurat ieri alte doua agentii de tip Express. "Principiul de functionare a acestor doua noi agentii BRD Express este de a fi cat mai aproape de clienti si de a oferi servicii de calitate", a declarat Radu Neagoe, directorul executiv al BRD Groupe Craiova.
L'Express face o trecere in revista a prenumelor posibile. ... Clarissa Campbell, consultata de Daily Express. ... - se intreaba L'Express. Arthur Regatul Unit rezoneaza puternic cu legenda regelui Arthur.
Pe o buna parte din teritoriul tarii noastre a circulat si circula celebrul Orient Express. ... Desi originalul Orient Express a fost o linie feroviara internationala de lux creata prin negocieri extraordinare cu toate statele prin care trecea.
Asa cum anunta publicatia Appalachian News-Express, pe 16 octombrie, in plina zi, astronomul amator Allen Epling era acasa cand unul dintre musafirii sai i-a atras atentia asupra a ceea ce, in primul moment, parea sa fie un avion straniu.
Zentiva Romania, cel mai mare producator local de medicamente, a desemnat cei 12 tineri finalisti ai programului de recrutare Zentiva Express, editia a II-a.
In acest context, in februarie 2016, jurnalistul de stiinta Jon Austin a publicat in periodicul britanic Express un articol despre un fost ofiter din marina militara americana (US Navy) care pretinde ca a vazut in viata sa mii de fisiere OZN ultrasecrete si este gata sa ridice capacul de pe ele.
Interviu Klaus Iohannis, L'Express. UE trebuie sa invete ca n-are doua viteze Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a acordat un amplu interviu pentru saptamanalul francer L'Express.
Carduri de credit Banca Transilvania - Mastercard Forte, Mastercard Credisson BT, Visa Credisson BT, Visa Gold Banca Ţiriac - Credit Card Mastercard BCR - Mastercard, Mastercard Gold BRD - Vivere Finansbank - Card Finans Avantaj, Card Avantaj Reiffeisen Bank - Reiffeisen Bank Standard, Reiffeisen Bank - Connex Banc Post - va lansa saptamana aceasta American Express Green, American Express Gold
Monica Anghel si Bogdan Miu au dat startul in "Desteptarea", unde i-au avut ca invitati pe Gabriel Butnaru, redactor sef al Departamentului Stiri, George Zafiu, director muzical si realizatorul emisiunii "Europa Express" si Manuela Nicolescu, redactor Stiri.
Romania, cu uzinele sale cazute in ruina si priceperea in domeniul industrial, ii atrage pe investitorii chinezi, care se instaleaza discret, dar eficient in sud-estul Europei, scrie saptamanalul francez L‘Express. ... Chiar daca Republica Chineza ‘este prietena noastra‘, spunea presedintele, citat in incheierea articolului din L‘Express.
google-analytics.com