Cautare

3350 de rezultate pentru "liste note examen suplinire dolj" (2.78 secunde)
ciclul 2 (clasele 5 - 7) era mixt cu examen de Capacitate; ... In locul examenului de Bacalaureat era un examen de Maturitate, la varsta de 18 ani, durata totala a studiilor scolare fiind de 11 ani.
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Deputatul de Suceava Dumitru Pardau, initiator al PLD, a afirmat ca a fost surprins de bucuria afisata de liberali atunci cand a fost stabilita, de principiu, participarea pe liste comune PNL-PD la alegerile europarlamentare.
În Dolj mai sunt 580.000 de hectare de teren agricol, dintre care 488.000 sunt arabile, iar restul sunt cultivate cu vita de vie si pomi fructiferi.
Disputa purtata de Consiliul Judetean Dolj cu Ministerul Justitiei pentru preluarea terenurilor si cladirilor fostelor unitati militare de la Aeroportul din Craiova este departe de a lua sfarsit.
Aflati cum puteti atinge acest scop urmarind exemplul managerului public al Prefecturii Dolj si al sotiei sale, sub "patronajul spiritual" al actualului prefect.
500 de firme cu capital strain au disparut din Dolj.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Numarul animalelor crescute in gospodariile taranesti si in marile „ferme“ a stagnat, in ultimii ani, in judetul Dolj.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan.
Nu au voie sa practice", a declarat directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, Mihai Antonescu. ... Oricum, nu au voie sa profeseze ca si consultanti", a spus si Dragos Ursulescu, seful Garzii Financiare Dolj.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
Cauzele au fost de fapt framintarile din partide, din toate partidele, la auzul vestii ca nu se mai pot trece pe liste, politicienii au sarit ca arsi.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
PSD Dolj nu si-a mai actualizat site-ul de pe vremea cand il criticau pe prefectul Giugea, iar PD-L Dolj nici macar nu exista. Potrivit ultimelor statistici, 40% din populatia Romaniei are in prezent acces la internet.
google-analytics.com