Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (4.40 secunde)
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. ... "Nu ma voi multumi cu includerea candidaturii mele la Parlamentul European pe lista UDMR, ci voi mai cere doua lucruri:
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
Victor Ponta si Vasile Puscas nu se regasesc printre candidatii PSD pentru europarlamentare, in conditiile in care amandoi erau vazuti ca ocupanti ai primelor locuri pe lista.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
Cu alte cuvinte, potentialii indreptatiti sa acceada la un loc eligibil pe lista candidatilor la o locuinta sociala inca din 2009 mai au un an de asteptat. ... Explicatia functionarilor publici este ca precedenta lista era deja votata la data intrarii in vigoare a OUG nr.
PC este in impas in a-si desemna candidatul ce va fi inclus pe lista pentru europarlamentare, deoarece pesedistii, in frunte cu Mircea Geoana, nu-l accepta pe Codrut Seres, ci pe Daniela Popa, iar Dan Voiculescu il sustine pe Seres, si nu pe presedintele PC, sustin surse din cele doua partide.
Ieri-dimineata, in jurul orei 8.45, presedinta sectiei de votare a observat ca Diaconu si-a exprimat optiunea atat pe lista permanenta, cat si pe cea suplimentara de la aceeasi sectie, asa ca a anuntat politia.
Traian Basescu s-a aratat deosebit de critic cu noul Statut adoptat, recent, de PD-L, afirmand ca impunerea sistemului de alegere pe lista a prim-vicepresedintilor constituie o "bolsevizare". ... Dar sa vii cu lista in PD-L, mi se pare o bolsevizare a partidului, asa cum au facut si altii.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei la Consiliul European. Este vorba de lista trimisa de Ministerul de Externe. ... Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. Pe baza indicatorilor economico-financiari din perioada 2005-2006, au fost eliminate de pe lista 33 de companii. ... Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov.
google-analytics.com