Cautare

61499 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (6.25 secunde)
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Este alerta medicala in judetul Buzau, unde au fost inregistrate primele cazuri de gripa, la doar la doua saptamani de cand s-a renuntat la masca de protectie. ... La sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Buzau a crescut numarul cazurilor de viroze respiratorii.
PD-L a pierdut functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Buzau dupa ce liberalii au rupt protocolul incheiat in vara cu democrat-liberalii si s-au inteles cu PSD.
(SSB), a inceput activitatea de prestare a serviciilor de salubrizare in Municipiul Bucuresti, in sectoarele 6, 1 si 4, prin incheierea de contracte directe cu producatorii de deseuri, in august 2000.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
De altfel, cotidianul nostru a aratat, inca din numarul de sambata, cum au decurs discutiile la nivel de Organizatie Judeteana democrata vizavi de acest subiect.
Cele mai afectate zone vor fi Capitala si alte 11 judete din sud estul tarii, care vor fi sub cod portocaliu de viscol. ... "Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. ... Este municipiul Galati un oras poluat sonor? ... Sint anumite zone din Galati mai "galagioase" decit altele?
Municipiul Targu Jiu va avea un buget de austeritate in acest an. ... In fiecare luna, retributiile acordate insotitorilor persoanelor cu handicap se ridica la suma de 300.000 de lei, ceea ce inseamna ca "golul" din buget care trebuie acoperit este de 900.000 de lei.
Suma totala alocata in acest scop la nivel national, unui numar de 16 orase din 14 judete, se ridica la 25,5 milioane de lei. Fondurile alocate sint insuficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sistemul de termoficare din municipiul Galati, ne-a declarat directorul general al Apaterm, George Cubasa:
Favoritii pentru preluarea postului de prefect sunt fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marius Roman, si directorul Societatii BEGA-MECANICA din Negresti Oas, Ionut Rus.
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Democrat-liberalii constanteni au stabilit o lista aproximativa a candidatilor pentru Parlament, in continuare fiind mai multe solicitari decat colegii in sine.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
google-analytics.com