Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (7.61 secunde)
Operatorii de taximetrie din Galati au in prezent cele mai mici tarife din tara si cu toate acestea niciunul nu se indura sa mareasca pretul pentru a nu pierde din clienti pe principiul "sa-si rupa gatul mai intai vecinul".
Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la Formul Asociatiilor Romanilor din Diaspora, ocazie cu care a declarat ca, dupa alegerile din noiembrie, se va face curatenie in randul consulilor romani, afirmand ca multi dintre acestia sunt in prezent aleti din clientela politica a Guvernului.
Pentru ca vanzarile scad, comerciantii de electrocasnice incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a nu-si pierde din clienti. Anul acesta, magazinele care vand electrocasnice in rate se asteapta la vanzari mai mici cu pana la 15%.
Legea in cauza a aparut anul trecut, la putin timp dupa aparitia unei circulare (1 aprilie 2004) a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) prin care bancile erau obligate sa specifice in mod explicit in contractele de credit modalitatea de calcul utilizata pentru determinarea dobanzii, compatibila cu Directiva Europeana nr.
Societatea romaneasca are deja o patura sociala formata din oameni cu multi bani si cu foarte multi bani. Si cum astfel de clienti poseda o cultura bancara solida, bancile au fost nevoite, pentru atragerea lor, sa-si puna serios mintea la contributie.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Clientii Concesiunii Trimarca Dacia-Renault-Nissan, situata pe Bd-ul Bratianu nr.251, la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, sunt supusi unui tratament de batjocura ce seamana mai mult cu un act de piraterie.
Bancile straine care nu au o sucursala sau filiala in Romania vor putea opera pe piata interbancara, iar intermediarii vor stabili prin norme interne modalitatile de transmitere a ordinelor de la clienti, fiind permisa si utilizarea mijloacelor electronice.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Dupa ce au ramas cu buza umflata de pe urma afacerii cu firma germana, clientii MTS Leasing GmbH nu au dreptul nici de a continua lucrarile la case cu alti constructori si finantatori si nici nu pot vinde sau demola pana cand autorizatiile de constructie si contractele de superficie nu vor fi cesionate sau anulate de o instanta judecatoreasca.
Acesta afirmatie vine dupa ce directorul general al Biroului de Credit, Serban Epure, a declarat pentru acelasi post de radio, ca potrivit evaluarilor de la sfirsitul primului trimestru al anului, circa 160.000 de clienti ai bancilor comerciale, persoane fizice, nu au onorat la timp creditele (dintre acestia 136.000 sint restantieri la o singura banca, iar 24.000 de clienti sint restantieri la doua sau chiar la mai multe banci).
Politica de sterilizare partiala a excedentului de lichiditate va aduce la depozitele in lei unele scaderi de dobinzi, dar nu si la bancile cu expunere in economia reala, spre care se vor muta majoritatea economisirilor, considera guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu.
Potrivit comunicatului, „The Banker“ si-a motivat decizia pe baza rezultatelor financiare obtinute de banca, respectiv cresterea cu 30% a activelor si majorarea semnificativa a profitului net in 2004. Banca are un portofoliu de cinci milioane de clienti, cu un milion mai mult fata de finele lui 2003.
Specialistii apreciaza ca masura impusa de CNA nu va avea un impact puternic in industria auto romaneasca, intrucat cei mai multi clienti iau in calcul tot pretul, fara taxe.
De asemenea, o alta companie care isi propune sa deschida in urmatorii cinci ani pana la 100 de magazine cu o valoare totala a investitiilor de circa 75 de milioane de euro este miniMax Discount.
„Exista premisele, daca urmam programul de productie, sa inchidem anul fara pierderi, adica nivelul cheltuielilor sa fie egal cu cel al veniturilor“, a declarat Daniel Surulescu, directorul general al CNH.
Romania nu mai are nevoie de un acord cu Fondul Monetar International (FMI), in masura in care va deveni membra UE, iar Uniunea nu a ridicat obiectii cu privire la programul economic romanesc, declara la inceputul acestei saptamani premierul Calin Popescu-Tariceanu.
"Daca nu avem clienti, macar sa nu ne pierdem timpul", ne zice barbatul din fata noastra, pe care-l astepta un carton aburind plin cu mititei, alaturi de care trona ditamai bardaca plina cu bere. "Am venit din Sibiu cu miei.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
"Deocamdata, noi suntem la inceput cu aceste servicii, practicam preturi mai mici si oferim calitate ca sa ne atragem clienti. ... Aceasta deoarece foarte multi clienti prefera service-uri modeste cu servicii pe masura, din cauza ca sunt foarte ieftine.
google-analytics.com