Cautare

4136 de rezultate pentru "iordache ghe gheorghe" (3.05 secunde)
"Se urmareste destabilizarea, asa intelege actuala putere sa guverneze”, a mai declarat Nicusor Constantinescu, potrivit caruia cel care care a contestat primul in justitie constituirea CJC este consilierul Gabriel Iordache. "Iordache mi-a spus ca Dutu l-a pus sa o faca.
Investitiile s-ar reduce astfel la aproape jumatate", a precizat viceprimarul Sorin Iordache. ... Viceprimarul Sorin Iordache a declarat ca saptamana aceasta va fi stabilita licitatia pentru realizarea proiectului de executie, urmand apoi sa se hotarasca societatea care va face lucrarile.
Spre deosebire de seful sau din primarie, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a facut o vizita de doua ore parintilor in judetul Arges, inainte de a se intoarce la treburile din primarie, care l-au tinut ocupat toata perioada Sarbatorilor Pascale.
Si social-democratul Florin Iordache a precizat ca membrii comisiei doresc sa afle data la care au venit la Cotroceni delegatiile companiilor Niro si Alro si daca aceste intalniri au avut un caracter "preferential".
PSD-ul, triumfator la ARR Lasat special la urma, cazul lui Gabriel Iordache de la Autoritatea Rutiera Romana - Constanta este deosebit.
In timp se intoarce", a declarat Hrebenciuc intrebat fiind cum comenteaza plecarea din PSD a inca 3 deputati, Constantin Mazilu, Luminita Iordache si Eugenia Barna.
fostul ministru de Finante, Gheorghe Pogea, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Gratiela Iordache, si consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, fostul ministru al Integrarii, Ene Dinga, si Nicoleta Dumitrean.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Comisia de Economie si Finante ii are ca membri pe Bogdan Chiritoiu (consilier de stat al presedintelui Romaniei pe probleme economice si sociale), Bogdan Dragoi (fost consilier al ministrului Integrarii Europene, fost secretar de stat in Ministerul Finantelor), fostul vicepremier Gheorghe Pogea, ex-ministrul Integrarii, Emil Dinga si ex-ministrul de Finante, Ionut Popescu.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. ... Gheorghe Apostu, lider sindical pana in 2007, cand s-a inchis uzina, face o sinteza:
Candidatul Aliantei „Dreptate si Adevar“ PNL-PD la Primaria Techirghiol, liberalul Gheorghe Zamani, s-a nascut si a crescut in acest oras, unde locuieste si in prezent alaturi de familia sa.
Cert e ca de cand cu aceste fantani care au fost folosite la irigat, satul s-a inaltat binisor, mi-a spus Gheorghe David care si-a initiat unul din fii, pe Ion, de 28 de ani, in aceasta frumoasa meserie. Povestea modului cum a descoperit Gheorghe David acest mestesug e simpla;
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Gheorghe Caralicea Marculescu, presedintele PNG Gorj, a parasit ieri dupa-amiaza sediul partidului. ... Contactat telefonic, Gheorghe Caralicea Marculescu a refuzat sa ofere informatii legate de mutarea de la sediul partidului pe care il conduce.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
google-analytics.com