Cautare

644 de rezultate pentru "eroare 14" (2.61 secunde)
Fara a cunoaste, in acest moment, motivarea deciziei Curtii Constitutionale, as vrea sa atrag atentia ca, din punct de vedere politic, ar fi o eroare grava sa pastram in continuare ambiguitatile actualei Constitutii in aceasta materie.
Consider ca o mare eroare a social-democratilor si a aliatilor acestora la guvernare este sa cedeze in fata manevrelor incorecte ale PNL-PDL din aceasta perioada.
Din pacate scorurile obtinute de cei inscrisi in cursa interna nu sunt cele mai bune.PSD si PNL se afla umar la umar in cursa pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, in marja de eroare a sondajului, in jurul procentajului de 35%.
O eroare de strategie, o lipsa de incredere a populatiei in statul roman, dar si o lipsa de eficienta a executantilor campaniei. ... O alta eroare initiala:
Alesii, indusi sau nu in eroare, au legalizat astfel hotia. ... Nu vom mai ramane in aceeasi eroare. Despre TVA, repet, aceia care au gresit, sau poate au facut-o cu buna stiinta, vor raspunde in fata organelor, si penal, si cum s-o mai stabili.
"Consumatorii nu ar trebui sa fie indusi in eroare". Publicitatea care induce in eroare sau care ii inseala pe consumatori este interzisa de legislatia europeana.
In timp ce medicul poate ucide un singur om, printr-o eroare facuta in timpul unei operatii, un arhitect sau un inginer constructor poate ucide sute de oameni daca in proiectul unei constructii in care se vor afla, dupa terminarea ei sute de persoane se strecoara o eroare grava, acea cladire putandu-se prabusi la un seism sau in alte situatii in care structura ei ar trebui sa reziste daca nu ar fi existat eroarea respectiva.
Ca si in cazul Barings, a fost identificata o eroare legata de structura organizationala a departamentului de trezorerie al Allfirst. ... Cunoasterea detaliata a procedurilor de control i-a permis sa-si ascunda operatiunile pA¢na sA¢mbata trecuta, cA¢nd o eroare a dat totul la iveala.
Parlamentul European cere Comisiei UE pana la 15 iulie un raport special privind gestiunea si controlul fondurilor UE in Romania, "in lumina ultimelor regrese in ceea ce priveste lupta anticoruptie", se arata intr-un raport privind exercitiul bugetar, votat ieri in plenul de la Strasbourg.Amendamentele privind Romania, negociate pana tarziu miercuri seara, au fost adoptate ieri cu larga majoritate, a declarat europarlamentarul german Ingeborg Grassle.Astfel, se arata in textul adoptat, PE "cere Comisiei, in lumina ultimului raport CE si a regreselor in domeniul luptei anticoruptie, sa redacteze un raport special privind gestiunea si controlul fondurilor UE in Romania si asupra progreselor facute in lupta anticoruptie pana la 15 iulie 2009".Parlamentul este, de asemenea, de parere ca "aderarea Romaniei si Bulgariei nu a fost tratata de Comisie cu seriozitatea necesara si ca declaratiile privind stadiul de pregatire al celor doua tari candidate au indus in eroare si regreta ca dezinformarea a dus la actuala situatie prin care fonduri de coeziune au fost acordate unor state membre cu sisteme administrative si legale disfunctionale".Europarlamentarii critica dur Comisia pentru ca ar fi "ignorat criteriile de la Copenhaga" si ar fi indus in eroare opinia publica si Parlamentul privind stadiul de pregatire al acestor state membre, ceea ce este in detrimentul reputatiei UE si al dezvoltarii lor sustinute.Legislativul european ridica semne de intrebare si in ceea ce priveste mecanismul de cooperare si verificare prin care este monitorizata reforma justitiei si lupta anticoruptie din Romania si Bulgaria, atragand atentia ca eforturile directiilor care se ocupa de acest dosar sub conducerea Secretariatului General al Comisiei sunt "inadecvate", asteptand o mai buna coordonare si o includere sistematica a tuturor evaluarilor CE, precum si includerea unor "criterii care sa cuantifice progresele".Parlamentarii europeni isi exprima "serioase ingrijorari" cu privire la inghetarea a 200 de milioane de euro din fondurile agricole pentru Romania si a aproximativ 500 de milioane de euro in cazul Bulgariei."Lipsa unor sisteme de control sigure si problemele de management intampinate pericliteaza banii contribuabilului european", spun europarlamentarii, cerand "toleranta zero in cazurile de utilizare incorecta a fondurilor, fraude si coruptie", in care Comisia trebuie sa "recupereze de urgenta banii".
Ministerul nu recunoaste nici o greseala Chiar daca Berceanu spune ca Italferr trebuie sa-si remedieze greseala din studiul de fezabilitate pentru linia ferata Craiova - Calafat, raspunsul oficial trimis de la Biroul de Presa al Ministerului Transporturilor arata ca nu ar fi nici o eroare facuta de consultant, dar recunoaste ca trebuie completat:
Ministrul Economiei, Adriean Videanu (PD-L), a declarat, saptamana trecuta, ca a reprezentat o eroare a Guvernului, intrucat politica fiscala nu trebuie sa aiba doar rol de colectare, ci si de stimulare a economiei. ... O eroare a fost impozitul forfetar.
Dan Voiculescu, vicepresedintele Senatului, considera ca intentia presedintelui Basescu de a impozita pensiile sub 1000 de lei reprezinta "o uriasa eroare sociala si economica".
Daca ar fi o eroare pe care ar fi trebuit sa o remediem potrivit solicitarii exprese a presedintelui tarii, cu siguranta nu s-ar fi regasit si pe la alte tari din Uniunea Europeana, state cu vechime in Uniune cum ar fi Franta, Danemarca, Spania, Grecia sau la altele, intrate mai recent precum Ungaria, Cehia sau Slovenia.
Sarbu afirma ca Lazaroiu ii supune pe romani unui bombardament mediatic bine pregatit, analizat serios si menit a induce in eroare opinia publica.
Creatorii Firefox catalogheaza aceasta eroare drept critica. ... "Din punctul de vedere al unui programator, aceasta eroare seamana cu o greseala de tipar", a spus Chapin.
Potrivit Wikipedia, mesajul din eroare ar fi un hoax Google. Aceasta eroare a mai fost vazuta sporadic anii trecuti. Nimeni de la Google n-a confirmat insa ca ar fi o gluma interna.
daca vi se afiseaza o pagina de eroare sau sunteti redirectionat catre profilul vostru personal, sansele de blocare sunt chiar mai mari. ... daca vi se afiseaza un mesaj de eroare, profilul pe care l-ati cautat a fost in mod evident sters sau dezactivat.
â€" Care este diferenta intre a minti si a induce in eroare? ... â€" Este corect ca Robb Stark sa-i pacaleasca pe Lannisteri divizandu-si trupele si inducandu-si inamicii in eroare?
Magda Marincovici) Vaccinul HPV (human papilloma virus), administrat, dintr-o eroare, in primul trimestru de sarcina nu are repercusiuni asupra bebelusului sau a mamei. ... In ambele cazuri, se recomanda administrarea lor inainte de inceperea activitatii sexuale (intre 9 si 14 ani).
Ce legatura are o eroare sau o magarie comisa de un judecator, cu vina unui premier care ma fura, ma insulta, ma face de rahat in lumea toata?
google-analytics.com