Cautare

1098 de rezultate pentru "dur doina" (3.66 secunde)
In timp ce social-democratii au avertizat dur ca nu accepta modificari pe picior pe ultima 100 de m facute de un guvern cu bagajele facute si fara nici o legitimitate politica, liberalii au reactionat si ei dur deoarece nu doresc sa ramana cei care deconteaza gafele guvernamentale.Fara dar si poate actualul guvern este asociat mai degraba cu PNL decat cu PSD desi ambele partide au sustinut investirea Guvernului Ciolos in numele stabilitatii tarii in an electoral.
Emil Boc, presedintele Partidului Democrat, a atacat dur contractul incheiat cu OMV pentru privatizarea Petrom spunand ca el reprezinta "cea mai proasta afacere pe care statul roman a facut-o vreodata".
Cometariile oficialilor ambasadei arata ca Romania sigur va avea un parcurs dur din cauza crizei economice, in special in prima parte a lui 2009.
Dar nu e dur pentru un copil sa-l strigi Iorgu? ... Nu, de ce sa fie dur? Daca toata lumea ar pune Iorgu si s-ar crea o moda.
Anuntul finanlandezilor ca vor inchide fabrica de la Cluj a creat un soc nu numai in business-ul romanesc cI sI la nivel european, unde cu numai patru ani inainte Nokia a fost criticata dur ca a mutat productia de la Bochum, Germania, in Romania la Jucu.
Ciuvica s-a inscris, astfel, in linia adoptata astazi de analistii Antena 3, care l-au criticat dur pe presedintele PSD, Victor Ponta.
"Te transformi intr-un gunoi!" Dan Capatos a tinut sa-i raspunda lui Mihai Bendeac, dupa ce acesta a criticat-o dur pe Simona Gherghe pentru reportajul cu ceara din urechile Ioanei Tufar.
Nastase ataca dur: ... Florin Puscas) Adrian Nastase lanseaza un atac dur la adresa lui Traian Basescu si a celor care vor sa il voteze.
Acest fapt se lasa certificat prin dovada lansarilor anterioare â€" HAIHUI, DUR DE-A DURA si IALAPET.
Verbal reactionati prea dur si vi se pare viata mult prea cruda. ... Evitati exploziile nervoase si limbajul dur. Mai bine fiti mai cumpatati cu remarcile deoarece riscati sa jigniti mult prea usor pe cine nu merita.
Criticul muzical Andrei Partos a criticat dur spectacolul Primariei din Piata George Enescu, dar si prestatia prezentatorilor (preluare andreipartos.ro) :
Peste tot in lumea civilizata politistii au reguli care le permit sa intervina eficient, dur atunci cind este cazul , foarte dur chiar, pentru a-i proteja pe membrii societatii, nu exista mentalitatea asta romaneasca, mai bine imi fac niste reguli care imi permit sa nu ma bag, sa stau deoparte.
Comportamentul agresiv in trafic va fi pedepsit dur. ... Si nu sunt singurele fapte care vor fi sanctionate mai dur.
Codul Rutier amendeaza mai dur agresivitatea la volan. Agresivitatea la volan costa intre 580 lei si 725 lei. Nerespectarea prioritatii poate sa fie amendata cu pana la 1.160 lei.
Dan Petrescu a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Uta, programata marti in Gruia, si l-a atacat dur pe Mihai Stoica, managerul general al FCSB.
Mesaj dur al Rusiei in scandalul minoritatii romanesti din Ucraina. Autoritatile de la Kiev incearca sa legifereze segregarea si nazismul, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.
Ovidiu Burca (42 de ani) i-a criticat dur pe jucatorii lui Dinamo, iar apoi a parasit conferinta de presa mai devreme.
Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane reactioneaza dur la protestele de ieri de la parlament. Vasile Banescu a scris pe contul sa de Facebook un mesaj la adresa AUR si a liderului formatiunii, George Simion.
In aceste conditii, 100% parlamentari se pot considera deocamdata ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti, deja deputatii Doina Dretcanu si Mihai Malaimare si consilierul municipal Catalin Buhaianu de la Uniunea PSD^PUR, Liviu Cimpanu, de la Alianta D.A.
Daca ministrul Razvan Theodorescu, ex-prefectul Costica Macaleti si deputatul Doina Dretcanu au contribuit cu toti banii, ceilalti au adus mai putin.
google-analytics.com