Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (3.90 secunde)
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
CFR Cluj - Sepsi 2-1 Etapa 14 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1:
Superliga, play-off, etapa a 10-a CFR Cluj - Farul 1-2 (1-1) Au marcat: ... CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Marcel Birsan / Asistenti:
Castigatoarea merge in turul 2 al preliminariilor Conference League. CFR Cluj - FC U Craiova 1-0 A marcat: Kolinger 97 CFR Cluj: ... Constantin Radulescu (Cluj-Napoca) Arbitru:
Superliga, etapa 1 CFR Cluj - Poli Iasi 2-0 Au marcat: ... CFR CLUJ (3-5-2): ... Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti:
Superliga, etapa a 17-a CFR Cluj - UTA 0-0 Echipe de start: CFR Cluj: ... Constantin Radulescu, Cluj-Napoca Arbitru: Ionut Coza / Asistenti:
Premierul Emil Boc a angajat-o in functia de consilier pe nepoata sa, Mihaela Eugenia Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca. Mihaela Eugenia Boc a fost angajata la Primaria din Cluj-Napoca, unde avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. ... Seful Biroului de Resurse Umane din Primaria Cluj-Napoca, Iosif Madru, isi aminteste ca fostul primar al municipiului, Gheorghe Funar, organiza de fiecare zi a sa de nastere o masa.
Ponta a spus ca este dispus sa se judece cu Boc si in cursa Bucuresti - Cluj-Napoca: ... Eu nu stiu cand va ajunge la proces, pentru ca este mai mult in avioane intre Bucuresti si Cluj-Napoca.
Senatorul PSD George Cristian Maior, nascut la 16 noiembrie 1967, la Cluj Napoca, este presedinte al Comisiei pentru aparare. ... Este absolvent al Facultatii de ßtiinte Politice si Administrative de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si detinatorul unui masterat in stiinte politice si analiza politica.
Aflat intr-o vizita de lucru la Cluj-Napoca, premierul Tariceanu a vizionat mai multe obiective economice si s-a intalnit cu reprezentantii unor investitori straini interesati de aceasta zona. Printre obiectivele pe care seful Executivului le-a vizitat s-au numarat aeroportul din Cluj-Napoca si Autostrada Transilvania.
Primarul Emil Boc si-a reluat luni activitatea la Primaria municipiului Cluj-Napoca dupa interventia medicala de indepartare a pietrelor la rinichi de saptamana trecuta, urmand sa se prezinte la control peste doua saptamani.
Preocuparea mea de baza este si ramane Primaria Cluj-Napoca. Eu sunt primar al municipiului Cluj-Napoca si avem o decizie a Biroului Permanent National al PD-L, conform careia niciun ales local ales prin vot uninominal nu va participa la competitia din aceasta toamna", a explicat liderul PD-L.
Pretedintele PD-L Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, si-a insotit fiicele Patricia si Cezara la deschiderea anului, care a avut loc in clasele elevilor, deoarece la ora aceea ploua la Cluj-Napoca. ... Un alt lider al PD-L, Theodor Stolojan, a fost prezent la Şcoala nr.
Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, ca dezbaterea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, organizata la Cluj-Napoca, a fost o "semifinala" in care s-au intalnit doi candidati "usor disperati", primul pentru ca nu intra in turul al doilea, celalalt pentru ca pierde in turul secund.
A absolvit Facultatea de Medicina la Cluj-Napoca. Specialitatea anestezie - terapie intensiva a facut-o atat la Cluj-Napoca, cat si la Targu Mures.
In 1995, in baza OG nr 64/1994 privind masurile de regularizare a regimului spatiilor si dotarilor care au apartinut institutelor de cercetare si proiectare, guvernul Vacaroiu a dispus transmiterea unei cote parti din patrimoniul Griro in cel al societatii Chema Project.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional.
Timisoara este orasul cel mai bine pregatit din Romania in vederea aderarii la Uniunea Europeana, fiind urmat de Cluj-Napoca si Constanta, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de Grupul de Economie Aplicata (GEA).
google-analytics.com