Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (5.81 secunde)
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor sfatuieste locatarii din blocurile in care functioneaza ascensoare ca, inainte de a porni liftul, sa verifice daca exista un numar de telefon pentru deranjamente, altfel risca sa ramana blocati ore in sir.
Daca numarul clientilor a crescut, la fel ca si gradul de incasare, acelasi lucru se poate spune si in cazul numarului de deranjamente si de reclamatii.
Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat. Important e sa nu te deranjezi cu capul.
Numerele scurte pentru servicii de interes public la nivel national (ora exacta, informatii privind abonatii Romtelecom, deranjamente Romtelecom etc.) vor avea 4 cifre si la formarea lor se va adauga cifra 1 inaintea numarului actual (de exemplu, 1958 pentru "Ora exacta", indiferent de judet).
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Pe 17 octombrie, comisarul Reding a trimis ministrului român al telecomunicatiilor o a doua scrisoare, în care cere informatii suplimentare si clarificari privind restructurarea Autoritatii Române de Reglementare în Comunicatii.
In acest ritm, cele peste 173 milioane de dolari vor fi recuperate in cateva sute de ani, fiecare roman urmand sa suporte din buzunarul propriu tunurile colosale date Bancorex-ului de cei care umplu acum topul milionarilor.
In raportul favorabil al Comisiei este citat si faptul ca reprezentantii presei prezenti la sedinta respectiva (dnii Ion Cristoiu si Sorin Rosea Stanescu, reprezentantul Clubului Roman de Presa in cadrul dezbaterilor) au sustinut ca "este necesara o astfel de reglementare care, pe langa faptul ca va limita atacurile prin presa, va incuraja si va stabili standarde de profesionalism mai ridicate ".
Statul roman nu avea posibilitatea sa vina in sprijinul basarabenilor decat cu sfaturi. ... In zilele urmatoare s-a tinut la Chisinau Congresul preotilor si al invatatorilor care au cerut un mitropolit roman, autonomie si o forma de guvernamant proprie.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
La invitatia Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), dl Ion Iliescu , Presedinte al Romaniei in perioada 1992-1996, 2000-2004, Presedinte de Onoare al PSD, a participat in ziua de 30 ianuarie 2013, la sediul Confederatiei Patronatul Roman, la o intalnire cu membrii ai Colegiului Director al C.P.R.
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
Principalii operatori alternativi in acest domeniu sunt firme care furnizeaza si serviciu de transmisie prin cablu a programelor de televiziune, cum ar fi UPC Romania (care a preluat Astral Telecom) si RCS&RDS.
Comisia Europeana a atentionat intotdeauna asupra importantei independentei autoritatilor de reglementare, drept pentru care va examina cu atentie recentele evolutii pe piata telecom din Romania, incluzand aici atat motivele demiterii presedintelui ANRCTI, cat si impartialitatea acestei institutii, a declarat vineri pentru HotNews, Martin Selmayr, purtatorul de cuvant al comisarului european pe telecomunicatii, Viviane Reding.
Compania este detinuta de Inquam Romania, societate inregistrata in Insulele Virgine Britanice, care detine peste 99,99% din titlurile operatorului roman. ... Grupul Saudi Oger este proprietarul operatorului de telecomunicatii Oger Telecom, prezent pe pietele din Arabia Saudita, Liban, Iordania, Africa de Sud si Turcia.
' Organizarea GLOBAL FORUM la Bucuresti este ocazia perfecta de a repune in dezbaterea reprezentantilor industriei telecom o serie de subiecte mai actuale decat oricand: ... Serviciul Roman de Informatii si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM.
Proiectul de decizie prevede ca la licitatie nu pot participa operatorii care detin cel putin o licenta nationala de utilizare a benzilor de frecvente 880-915 / 925-960 MHz (GSM 900), 1.710-1.785 / 1.805-1.880 MHz (GSM 1800), 453-457,5/463-467,5 MHz (CDMA 450) sau 1.920-1.980/2.110-2.170 MHz (IMT 2000/UMTS-FDD), respectiv 1.900-1.920 MHz (IMT 2000/UMTS-TDD).UPC România ar putea fi unul dintre posibilii ofertanti pentru licenta scoasa la licitatie de ANRCTI, fiind singurul operator telecom care nu detine o licenta de comunicatii mobile.Operatorii Orange România si Vodafone România detin licente GSM 900 si IMT 2000/UMTS din 1996, respectiv din 2004.
Lista localitatilor este disponibila pe orange.ro iar aceastea au fost alese chiar de utilizatorii operatorului telecom prin intermediul aplicatiei 4G Fun Kit.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
google-analytics.com