Cautare

122 de rezultate pentru "cioni luca" (3.33 secunde)
Luca 6, 13-16).
Luca Andrei Iclodean, in varsta de 23 de ani, se numara printre cei 527 de oameni raniti in atacul armat din Las Vegas, in care 59 de persoane au fost ucise.
Mihai Luca, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), nu-si va pierde sprijinul politic din partea PD-L.
Evanghelistul Luca mentioneaza ca Christos a tamaduit-o de 7 demoni.
Bajau) Despre pescuirea minunata ne vorbeste Sfantul Evanghelist Luca, pe cand Sfintii Evanghelisti Matei si Marcu relateaza numai momentul chemarii la apostolat a celor doua perechi de frati pescari, Petru si Andrei, fiii lui Iona, si Iacov si Ioan, fiii lui Zevedeu, in timp ce primii isi aruncau mrejele in mare, fiindca erau pescari, iar ceilalti isi dregeau mrejele (Matei, cap.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
Luca Niculescu: ... Luca Niculescu: ... "Luca Niculescu: ... Luca Niculescu: Spuneati ca nu raspundeti. Traian Basescu: Nu am raspuns, doar am dat o explicatie de ce simte nevoia sa atace tot timpul presedintele".
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Luni 30 Ianuarie 2012 se implinesc 160 de ani de la nasterea celebrului scriitor roman Ion Luca Caragiale. ... Ion Luca Caragiale s-a nascut la 30 ianuarie 1852, in satul Haimanale din judetul Prahova.
Datorita inregistrarilor din Fonoteca Radio Romania, realizate in perioada 1989-2004, avem privilegiul de a-l asculta interpretand versurile marilor poeti Mihai Eminescu, Alexandru Macedonski, Ion Barbu, Gherasim Luca, Nicolae Labis, Stefan Aug.
(Luca 3, 10). ... - Cel ce are doua haine sa dea celui ce nu are si cel ce are bucate sa faca asemenea (Luca 3, 11). ... Avem tata pe Avraam, caci va spun ca Dumnezeu poate si din pietrele acestea sa ridice fii lui Avraam (Luca 3, 7-8).
Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, la RFI: ... Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, a confirmat pentru RFI ca doi romani care traiesc in Franta au fost raniti in atacul de joi seara de la Nisa:
Luca" din Sectorul 4. Pozele au fost publicate pe pagina de Facebook a premierului. In a doua parte a zilei premierul a fost pe litoral, la Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" din Constanta, pentru a inaugura un nou punct SMURD.
In aceasta privinta Sfantul Chiril al Alexandriei, in al sau Comentariu la Evanghelia dupa Luca, spune ca ingerii au cantat slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire (Luca 2, 14), deoarece ingerii sunt in pace cu Dumnezeu, si ei in nici un chip nu incalca hotararea lui Dumnezeu si stau in mod temeinic in dreptate si in sfintenie.
Vicepresedintele Cartel Alfa, Octavian Luca, a declarat, marti, ca nu a existat nicio discutie pe aceasta tema cu partenerii sociali si ca acestia nu cunosc nici structura legii, nici proiectul efectiv.
Intrucat verificarea a aratat si deficiente manageriale, Cristian Roman a cerut demiterea sefilor si angajatilor OCPI vinovati, respectiv incetarea mandatului de detasare a lui Mihai Luca, actualul director al oficiului, chiar daca acesta este cel care a reclamat situatia.
RETINEREA LUI VANTU SI LUCA ACOPERA REFACEREA FSN Te uiti si vomiti. Vantu si Luca - care au servit mereu regimul si mai ales, au profitat de el fiindca l-au sponsorizat, indiferent de culoare - nu vor pati niciodata nimic, am spus-o din start si imi mentin afirmatia.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturileā€, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
Impacarea cu Luca Desi seful pe linie de partid al ministrului Seres, Dan Voiculescu, este cunoscut ca un inamic al liderului sindicalistilor de la Petrom, Liviu Luca, noul ministru al Economiei spune ca nu are nimic de impartit cu acesta.
Stiind bine cat de profitabila este o afacere cu aceste actiuni si pentru a urgenta achizitia lor, Asociatia Salariatilor Petrom, condusa de Liviu Luca, a infiintat recent un consortiu cu Banca de investitii Credit Suisse First Boston si cu trei case de avocatura pentru a negocia cu statul roman preluarea partii sociale care i se cuvine.
google-analytics.com