Blogul Roxanei Iordache : RETINEREA LUI VANTU SI LUCA ACOPERA REFACEREA FSN
Te uiti si vomiti. Vantu si Luca - care au servit mereu regimul si mai ales, au profitat de el fiindca l-au sponsorizat, indiferent de culoare - nu vor pati niciodata nimic, am spus-o din start si imi mentin afirmatia. Ei acum doar participa la un vodevil profitabil de ambele parti. Sigur ca Vantu joaca la doua capete, de unde si victimizarea pe care o tenteaza. Lamentabil.
In Realitate, Vantu a contribuit decisiv la al doilea mandat al lui Basescu, adica a determinat imaginea "intoarcerii a 5%" din electoratul schimbarii catre el, cum prin coincidenta tocmai ieri, intr-o emisiune reluata azi, semnala Dan Andronic la ProTV; emisiunea scotea de la naftalina episodul Geoana-vizita de relaxare la Vantu.
Nu e in chestie faptul ca Geoana a fost prostanac. Nici nu s-au intors prea multi electoral. Treaba doar a mascat frauda electorala a lui Basescu, adica furtul a fost prezentat ca schimbare a intentiei de vot de la Geoana la Basescu, fie prin absenteism, fie prin revotare masochista a derbedeului de la Cotroceni.
Tocmai urmeaza la Senat legea politiei politice, dreptul SRI la ancheta penala. Daca jigodiile cu putere de decizie de la PSD il dau jos pe Geoana - alt mare caracter si el, pacat de Mihaela si de doamna Margot! - e clar ca PD-L isi va indeplini obiectivul de a pune mana si pe Senat. De fapt, zilele trecute pedelistii chiar declarau ca Geoana trebuie sa cada.
Iar Crin tocmai a declarat ca PNL va lua act de hotararea PSD, in caz ca va fi in favoarea retragerii lui Geoana de la Senat si o va sustine.
Mai cinstit ar fi sa mergeti direct cu totii si sa pupati condurul lui Basescu.

P.S. Fac schema, n-are importanta persoana lui Geoana, e posibil ca el insusi sa presteze pentru Basescu, asa cum a mai facut-o, cand cu motiunea de cenzura la adresa Guvernului Tariceanu, alaturi de PD-L. Importanta e chestiunea de principiu. Iar Crin rateaza ocazia de a demonstra ca PNL e unica opozitie fata de regimul Basescu.