Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (3.13 secunde)
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. Principalul scop al acesteia este realizarea unei fuziuni intre PNL si PD, din necesitatea crearii unei entitati politice stabile de centru-dreapta.
Sefii de institutii descentralizate din judetul Constanta nu au de gand sa-si dea demisia, chiar daca, in mod oficial, partidul din care fac parte nu se mai afla la Putere.
Desi la centru lucrurile, mai precis pozitia liderilor PD, a fost ferma in ceea ce-l priveste pe Cozmin Gusa, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre reactiile din teritoriu.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Judetul Olt va beneficia, incepand de vineri, de serviciile unui centru modern de ingrijire si asistenta sociala, care va functiona in localitatea Soparlita.
Adunarea generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene (UNCJ) din Romania a avut loc in data de 18 aprilie, la Bucuresti.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Fuziunea dintre PNL si PD, dorita de liberali si doar luata in calcul de democrati, nu va mai avea loc. Emil Boc, deja cu mandatul de presedinte plin al PD, a anuntat raspicat ca o astfel de manevra politica nu este posibila.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Biroul Permanent National PD a decis ieri sa mentina oferta de fuziune adresata liberalilor, chiar daca ea a fost practic respinsa in formula propusa de democrati. "Propunerea de fuziune inaintata colegilor liberali a fost practic refuzata.
Criza fara precedent prin care trece Alianta, probabil cea mai grava de la infiintarea sa, in septembrie 2003, este departe de a se fi incheiat. Pentru afisarea unor standarde de minima normalitate, liderii liberali si cei democrati au convenit aseara sa declare incheierea ostilitatilor si intoarcerea la problemele guvernarii.
Refuzul Partidului National Liberal de a fuziona cu Partidul Democrat a insemnat pentru partidul lui Gheorghe Ciuhandu nesperata sansa de a reintra ca actor principal pe prima scena a politicii romanesti.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
O vizita la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuro- Psihiatrica de la Techirghiol poate produce adevarate sechele omului de rand. Un soi de univers paralel, in care suflete schingiuite pe viata de spaime nestiute sau de zei nemilosi te golesc de mila, lacrimi si neputinta.
La iarna, locuitorii Craiovei vor asculta muzica la fantana arteziana a lui Solomon si vor topai in jurul jocurilor de lumini si lasere pe care primarul le va inaugura in centrul orasului.
Timp de 25 de ani, intre anii 1965 - 1990, dupa modelul Bucurestiului, mii de cladiri de patrimoniu au fost demolate in toate centrele vechi din orasele Romaniei. A fost rezultatul unei revolutii urbanistice bazate pe principii rudimentare cu scopul deliberat de a distruge trecutul.
De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg. Bujor, Centrul de gazduire pe perioada temporata pentru copiii proveniti din familii aflate in dificultate.
google-analytics.com