Cautare

63651 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (4.52 secunde)
Analistul imobiliar Ion Radu Zilisteanu ne-a spus ca, daca preturile pentru prima categorie de terenuri sunt aproximativ egale cu cele practicate in statele membre UE, in cazul terenurilor agricole din Europa preturile sunt chiar si de peste 10 ori mai mari.
Conform lui Opris, lipsa resurselor hidro va fi compensata, in viitor, de importul de energie, din Ucraina si Bulgaria, la preturi reduse fata de cele ale productiei nationale pe baza de carbune si gaze naturale.
Te simti in siguranta doar pentru ca o mare parte din infractorii nostri sunt plecati peste granita? ... Aceasta are nevoie sa petreaca pe Internet doar cateva ore pentru a invata cum sa treaca de orice incuietoare si pentru a comanda sculele potrivi.
Un film care mie mi-a placut din aceasta categorie a fost „The Day After Tomorrow”, nu atat pentru ca are un scenariu destul de apropiat realitatii, introducandu-ne senzatia de neputinta in lupta cu forta devastatoare a naturii, prezentand catastrofa ce s-ar putea declansa daca fenomenul de incalzire globala nu va fi stopat sau macar incetinit, cat timp mai avem un cuvant de spus pe acest pamant.
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Este membru al Comitetului Stiintific din cadrul Scolii de Medicina a Universitatii Stanford, California. Din 1996, profesorul Shapiro este directorul Centrului National de Hemofilie, Departamentul HIV/SIDA din cadrul Centrului Med Sheba, Tel Hashomer, Israel.
Potrivit spuselor acesteia, din totalul exporturilor, produsele industriale au reprezentat 97,8%, in timp ce produsele din agricultura detin o pondere de putin peste 2%. ... Locul doi este ocupat de sectiunea "materii textile si articole din acestea", cu aproximativ 25% din exporturi.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Hotarati sa lupte pana la capat, deputatii fostului partid de guvernamant s-au opus din rasputeri si ieri adoptarii proiectului de modificare a declaratiilor de avere si de interese reusind sa amane nu numai votul final dar si sa intarzie nepermis de mult adoptarea unicului articol al ordonantei in cauza.
Deputatii au adoptat, pe articole, modificarile la Codul Penal vechi, din perioada comunista, cu exceptia a trei texte care vizeaza data la care intra in vigoare reglementarile.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... "A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta.
Cel de-al cincilea complex comercial din reteaua dezvoltata in Romania de compania germana real,- Hypermarket (dupa Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu) se deschide astazi la Craiova. ... "A fost cea mai mare investitie din toate cele opt magazine deschise anul acesta.
La Galati s-a inregistrat cea mai mica rata a somajului din ultimii ani, 6,8%. Cel putin aceasta este declaratia directorului Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), Victoria Movileanu.
Legea alegerilor comasate, neconstitutionala pentru ca incalca dreptul la candidatura Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea alegerilor comasate, deoarece aceasta prevede ca o persoana care candideaza la alegerile locale nu poate sa se numere printre candidati la alegerile parlamentare.
Somajul in randul tinerilor a devenit un fenomen de amploare in toata lumea starnind ingrijorarea autoritatilor, din cauza implicatiilor economice si sociale.
Asa cum aratam intr-un articol publicat in editia de ieri a cotidianului nostru, principiul transparentei in comunicarea catre cei interesati a informatiilor referitoare la problematica legata de Uniunea Europeana este deseori incalcat de institutiile romanesti organizatoare a unor manifestari dedicate tocmai infuziei de informatii din aceasta categorie in randul entitatilor autohtone carora le sunt necesare respectivele informatii.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Bucharest Running Club a anuntat ieri, la Hotel Hilton, faptul ca peste 17.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a saptea editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 12 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 13 mai, de la ora 8.15, in Piata Constitutiei.
La aceste valori mai trebuie calculat si TVA-ul de 19%, la care se adauga accizele, pentru a obtine exact sumele pe care le vor scoate din buzunare romanii incepand de astazi.
In aceasta categorie intra asa zisele farse TV care s-au inmultit pe mai toate posturile.
google-analytics.com