Cautare

3694 de rezultate pentru "adresa de mail la romtelecom" (2.66 secunde)
In fiecare marti, incepand cu 28 februarie 2012, apare la chioscurile de ziare publicatia saptamanala "euroJOBZ - Ziarul ofertelor de munca", destinata celor aflati in cautarea unui nou loc de munca.
Daily Mail : "TRUCURI MURDARE" Folosite de Sharapova pentru a castiga meciul cu SIMONA HALEP Jurnalistii de la Daily Mail au publicat un amplu articol despre performanta SIMONEI HALEP de la Roland Garros. ... Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, SIMONA HALEP ar fi trebuit sa fie castigatoarea:
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
În ultimii ani, recrutarea de angajati on line a luat amploare si se dezvolta pe zi ce trece.
Compania de telefonie mobila Orange atrage atentia clientilor sai referitor la faptul ca anumite persoane incearca sa obtine castiguri nemeritate folosindu-se de acest brand. Reprezentantii societatii sustin ca mai multe persoane le-au semnalat unele tentative de frauda prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice etc.
Cele mai folosite parole, descoperite usor de hackeri Folosirea unei simple parole nu mai este de ajuns pentru protectia impotriva furtului de date personale pe Internet. In urma cu cinci luni, Karim Hijazi a observat ceva neobisnuit in timp ce isi citea mailurile de serviciu.
Au fost facute ultimele repetitii pentru asigurarea ordinii la vot, au fost facute ultimele aranjamente pentru afacerile pe sub mana derulate cu prilejul mai sus amintit. De fatada, toate par bune si frumoase, toate fortele de ordine publica sunt convocate sa apere linistea buletinelor din urne:
Au fost facute ultimele repetitii pentru asigurarea ordinii la vot, au fost facute ultimele aranjamente pentru afacerile pe sub mana derulate cu prilejul mai sus amintit. De fatada, toate par bune si frumoase, toate fortele de ordine publica sunt convocate sa apere linistea buletinelor din urne:
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri, pe blogul personal, ca social-democratii vor pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul formatiunii de pe 16 octombrie, la Sala Palatului.
Ieri a fost lansat al saselea atac informatic din aceasta luna, banca fiind pur si simplu asediata de tentativele de fraudare.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Statul roman este bun de plata din cauza dezinteresului autoritatilor in privinta retrocedarii unei suprafete de aproape doua mii de metri patrati din Gradina Botanica din Craiova Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat statul roman la plata a circa 120.000 de euro mostenitorilor fostului proprietar al unei suprafete de teren din Gradina Botanica.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au desfasurat o actiune de verificare a modului in care sunt respectate prevederilor legale privind etichetarea materialelor utilizate la producerea principalelor componente ale articolelor de incaltaminte destinate vanzarii.
Cum va feriti de tepe la cumparaturile online Cumparaturile online pot fi efectuate usor, insa la fel de usor puteti fi tepuiti de catre hackeri sau chiar de site-uri consacrate, care vor sa scape de produsele care se vand prost.
Blizzard Entertainment a anuntat oficial, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Seul, Coreea de Sud, ca lucreaza la Starcraft 2 (Artwork trailer, Cinematic trailer, Gameplay Trailer). Starcraft 2 este continuarea celui mai de succes joc de strategie real-time din toate timpurile.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Principalul aspect cercetat de specialisti a fost masura in care parlamentarii au inteles sa-si fundamenteze actiunile din Parlament pe consultari cu cetatenii si cu partenerii sociali.
Sefii Finantelor doljene au fost mai intai reconfirmati in functie ieri-dimineata, apoi au primit un nou preaviz de 30 de zile. Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
google-analytics.com