Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat miercuri, pe blogul personal, ca social-democratii vor pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul formatiunii de pe 16 octombrie, la Sala Palatului.
Potrivit liderului CN al PSD, propunerea de a invita bloggeri la Congres a fost supusa luni, 4 octombrie, votului Biroului Permanent National.
"Colegii mei au fost foarte deschisi la invitarea bloggerilor, noilor lideri de opinie din mediul online, sa relateze live de la acest eveniment important al partidului", a spus Nastase.
Potrivit acestuia, bloggerii interesati de participarea la Congresul PSD pot trimite un e-mail care sa contina datele de identitate complete, o adresa de mail activa, pe care o verifica zilnic, precum si un link catre blogul proprietate personala, pe adresa [email protected].
"De asemenea, va anunt inca de pe acum ca primii inscrisi vor fi ‘primii serviti", iar pozitionarea voastra in lojele respective va tine cont de ordinea inscrierilor", a mai afirmat Nastase pe blogul personal.