Cautare

1953 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan" (3.06 secunde)
Inpolitics publica articolul 'Bogdan Teodorescu: ... medierea intre segmentele sociale, avertizeaza analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics. ... A ajuns inutil din punct de vedere profesional si instutional", a concluzionat Bogdan Teodorescu.'
Secretarul de stat pentru afaceri europene Bogdan Aurescu a avut luni consultari pe teme de afaceri europene cu omologul sau din MAE portughez, Pedro Manuel Carqueijeiro Lourtie, aflat in vizita de lucru la Bucuresti.
Inpolitics il citeaza pe Bogdan Teodorescu: ... Presedintele Traian Basescu "nu mai are nimic de spus" si acest lucru se observa daca analizam "stufosul si plictisitorul" discurs sustinut, ieri, in plenul Parlamentului, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Gheorghita (32 de ani) si Bogdan (36 de ani) Mararu stateau la masa, primul din acestia fiind impreuna cu prietena sa.
"PC va candida pe liste proprii la alegerile locale din 2012", a declarat, pentru EVZ, Bogdan Ciuca, vicepresedinte al conservatorilor. ... "Nu au existat astfel de discutii", a comentat Bogdan Ciuca zvonurile despre o eventuala intentie a PC de a rupe protocolul cu PSD.
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu:
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
Bogdan Diaconu: Daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic al statului roman Vicepresedintele Partidului Conservator Bogdan Diaconu afirma ca, "daca UDMR contesta Trianonul si Marea Unire, avem de-a face cu un inamic declarat al statului si al poporului roman".
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu: "Romanul nu mai are garantia ca votul lui conteaza" Anul 2012 va fi marcat de o puternica lupta politica intre democratie si non-democratia PDL, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu: "Demisia lui Arafat va avea urmari nocive pentru Traian Basescu" Demisia lui Raed Arafat va avea pentru imaginea lui Traian Basescu consecinte mai negative decat atactul pe care seful statului la comis, anul trecut, la adresa Regelui Mihai, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu:
Bogdan Teodorescu: "Sorin Frunzaverde nu va pleca de unul singur din PDL" Plecarea lui Sorin Frunzaverde din sanul PDL este spectaculoasa si ea nu va fi singulara, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Desi este cea mai spectaculoasa plecare, nu cred ca va fi singura", explica Bogdan Teodorescu.
Intrebati-i pe cei care au facut sistemul (Pro Democratia, PSD si PNL - adica, Cristian Parvulescu, Viorel Hrebenciuc si Bogdan Olteanu, blagosloviti de Basescu) si pe liderii PNL care l-au pus pe liste si i-au dat un colegiu eligibil chiar si de pe locul 3.
google-analytics.com