Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.81 secunde)
Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Practic, majoritatea delegatilor la congresul de joi va miza tot pe aceleasi persoane care ocupa de atatia ani functii de conducere in PSD la nivel central, cu sau fara rezultate politice si electorale notabile.
Miscarile "Occupy" se adreseaza inegalitatii rezultate din lacomia protagonistilor economico-financiari ai globalizarii, adica plutocratiei globalizate. Nu atat capitalismul este negat ci gestiunea lipsita de control democratic.
Grigorie Vasile se simte capabil, dar nu il simt altii Dar poate ca la solutionarea cererilor grevistilor va participa o eventuala noua conducere a Regionalei CFR Constanta, caci se pare ca este cautata o noua formula care sa dea mai multe rezultate.
Inlocuirea comandantului IJP este, se pare, zadarnicita la nivel ministerial, Inspectoratul botosanean obtinind rezultate bune la analizele activitatilor anuale, insa anterior prefectul mai declarase ca nu prea intelege cum de este apreciata prestatia sefului IPJ in ciuda valului de violente din judet.
Rezultate finale exit-poll: Olguta Vasilescu il zdrobeste pe Solomon Lia Olguta Vasilescu l-a infrant la Craiova pe Antonie Solomon. Candidatul USL a castigat cu cu 42% din voturi in timp ce Solomon a obtinut doar 32%.
Potrivit datelor centralizate in 46 din cele 111 centre de votare din Dolj, situatia este urmatoarea: Consilii Locale: PDL - 30,55% - 154 de consilieri PSD - 20,23% - 102 consilieri USL - 17,85% Primari:
Dar in urma scrutinului pentru europarlamentare, soldat cu rezultate sub estimari pentru PD, Traian Basescu a decis ca partidul clona sa fuzioneze cu PD.
- Necesitatea intocmirii unor noi Fise de post sau a actualizarii acestor inscrisuri ca urmare a reorganizarilor rezultate prin punerea in aplicare a Hotararii Senatului nr.
Articolul 2 al proiectului, care precizeaza ca Parlamentul, presedintele Romaniei, Guvernul si autoritatea judecatoreasca garanteaza aducerea la indeplinire a obligatiilor rezultate din actul aderarii, a fost completat cu mentiunea ca este vorba despre obligatiile Romaniei.
REZULTATE OFICIALE, ora 10:20. BEC:
Dupa primele examinari si analiza primelor rezultate, comisia medicala - formata prof. dr. Leonida Gherasim, prof. dr. Constantin Popa, prof.
In egala masura, stiu foarte bine ca toti absolventii dumneavoastra, atat la liceele de profil, la academii, sunt printre cei mai buni elevi si studenti din tara, cu rezultate exceptionale la bacalaureat, mai departe in activitate, si sunt lucruri pe care le spunem mai rar, dar pe care la un bilant al Ministerului Apararii trebuie sa le mentionam.
Se pare ca la aceste capitole, politistii mangalioti au avut rezultate nesatisfacatoare. Controlul s-a prelungit tarziu in noapte, eventualele sanctiuni urmand a fi anuntate cat mai curand.
Remanierea bate la usa In concluzie, subliniind ca activitatea premierului Tariceanu "este foarte buna”, liberalii au anuntat ca prestatiile fiecarui ministru vor fi atent analizate in scurta vreme, in functie de rezultate fiind posibila si o remaniere guvernamentala (planuita, fie vorba intre noi, de luni bune).
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016:
70 la suta dintre cititorii DCNEWS cred ca presedintele Iohannis ar trebui sa nominalizeze un premier PSD-ALDE Rezultate voturi Poll voting DCNEWS Klaus Iohannis ar trebui sa nominalizeze un premier:
- Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita. Rapoartele includ, de asemenea, recomandarile facute de Consiliul de monitorizare.
Aceste rezultate sunt poate mai putin consecinta excelentei ministrilor, cat a calmului cu care premierul a lasat administratia si societatea civila sa functioneze, refuzand managementul prin isterie si combatandu-l pe cel prin criza.
Unii lideri PNL, printre care Mona Musca, Crin Antonescu si Varujan Vosganian (foto) s-au aratat deschisi ideii de fuziune, insa au ridicat problema noii identitati ai formatiunii rezultate.
google-analytics.com