Cautare

61446 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (5.22 secunde)
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. ... In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
Fotbalistii de la CS Turnu Severin sunt constienti ca in Liga I meciurile vor fi cu totul si cu totul altfel decat in esalonul secund, dar sunt convinsi ca pot face fata acestui nivel si ca nu vor retrograda.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (1) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Din lumea fotbalului se poate trai bine, insa intotdeauna trebuie sa existe si o preocupare pentru ziua de maine, asa ca multi fotbalisti s-au orientat si catre afaceri fara legatura cu stadionul.
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut!
severinean, din cadrul etapei a 19-a din Liga a II-a, seria a 2-a, se anunta interesanta si datorita faptului ca gazdele nu au reusit sa se impuna pana acum in fata rivalilor, in putinele intalniri directe.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Romania s-a impus in fata Lituaniei, scor 3-0, si pastreaza sanse matematice la prima pozitie in grupa din Liga Natiunilor (Autor: ... George Puscas a marcat primul gol din cariera in tricoul Romaniei (detalii AICI).
FCSB va juca pe Arena Nationala returul cu Silkeborg din grupele Conference League. ... Am jucat in Danemarca cu multi jucatori tineri, care nu sunt obisnuiti cu meciurile din Europa.
Urziceniul este un oras micut, de vreo 17.000 de locuitori, dar cu o echipa mare, care s-a instalat pe primul loc in Liga I.
Alb-rosii au pierdut dupa trei meciuri fara esec Sezonul 2021-2022 Liga 1, etapa a 29-a Au marcat: Patriche 45+4 / Stefanescu 11, Ninaj 53, Askovski 90+4 Echipele de start:
Chelsea a produs surpriza pe "Camp Nou" si s-a calificat in finala Ligii Campionilor Barcelona are cel mai slab sezon din "era Guardiola". Dupa titlu, catalanii au pierdut aseara si Liga Campionilor, in urma remizei de pe teren propriu cu Chelsea (scor 2-2).
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. ... Bourceanu deschide scorul cu un sut din interiorul careului, dupa o pasa a lui Chipciu Min. ... 77 Pancu este aproape de gol, dar rateaza sutul din 10 metri Min.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze. Ultima reusita a sa dateaza din 27 septembrie 2011, cu Astra Ploiesti, la Targu Jiu, scor 1-2.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
Atacantul Ianis Zicu a fost prezentat oficial la noua sa echipa Pohang Steelers, ocupanta locului doi la finalul sezonului in K-League, prima liga din Coreea de Sud, informeaza Onlinesport.
Liga Nationala de handbal masculin se reia astazi, de la ora 18.00, cu jocul din etapa a XII-a dintre Dinamo Municipal Calarasi (locul 5, 13 puncte) si Energia Pandurii Targu Jiu (locul 4, 13 puncte).
google-analytics.com