Cautare

4893 de rezultate pentru "liga 3 fotbal 2009" (4.76 secunde)
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
- Astigmatismul este o boala oftalmologica manifestata printr-o deformare de cornee care atrage o refractie defectuoasa a razei de lumina in globul ocular - E, de fapt, o aberatie de sfericitate a corneei, astfel incit corneea nu are o dioptrie uniforma pe toata suprafata sa, fiind diferita de la un meridian la altul - In aceasta situatie, razele de lumina care o traverseaza, nu se vor proiecta pe retina intr-un singur focar, ci in focare diferite si imaginea astfel formata va fi neclara si deformata - O cornee normala este rotunda si neteda ca o minge de fotbal.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Primaria vrea sa vanda actiunile detinute la SC Fotbal U Craiova SA si la celelalte doua societati, SC Cetatea Banilor City SA si SC Western Gate Residence SA.
Tobet.com, website de pariuri sportive si jocuri cu premii si bani, este prezent pe piata online din Romania de pe 1 septembrie 2009.
Tranzactia a avut loc in contextul licitatiei pentru drepturile TV pentru meciurile de fotbal din Liga I de fotbal.
3. Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
(A, sa ma scuze distinsii locuitori din Stefanesti, Sinesti si de prin Giurgiu ori alte localitati unde propaganda electorala se face cu pumnul ori cu matele date pe afara!) Pe majoritatea romanilor in niciun caz, pentru ca europenele de fotbal sunt mult mai interesante cu siguranta, fiind siguri ca, pe oricine ar alege, lor nu le va fi nici mai rau nici mai bine si de imbuibat cineva tot se va imbuiba.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Presedintele declara, pe 3 iulie 2006, la Radioul Public, ca nu poate fi solidar cu Guvernul cand acesta nu isi indeplineste obligatiile si critica refuzul descentralizarii, situatia din sanatate, din invatamant si problemele din justitie.
google-analytics.com