Cautare

1060 de rezultate pentru "educatie" (3.01 secunde)
Sanatos de mic vine ca o nevoie accentuata de educatie nutritionala in randul romanilor, de orice varsta. ... De la parinti, de la educatori, de la sistemul de educatie.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Seful statului le-a vorbit studentilor Universitatii Bogdan Petriceicu-Hasdeu din Cahul despre necesitatea ca Republica Moldova sa se apropie de UE, despre reforma in Educatie si despre proiectele comune pe care cele doua tari in care pot colabora.
eu nu cred ca o tara are vreun viitor daca nu are educatie si nu are sanatate.
"Facem educatie. Sportivilor le e frica de necunoscut!" "Facem educatie. ... Le arat elevilor carora le predau educatie fizica faptul ca ora de sport este importanta.
Intr-o perioada in care sistemul de educatie din Romania isi cauta drumul, Asociatia Centrul Step by Step Pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala creeaza solutii pentru educatie de calitate.
O masura de succes care se aplica in statele care inregistreaza o rata scazuta a somajului in randul tinerilor este sistemul de educatie vocational dual.
aici nu se respecta drepturilor omului, nu se respecta dreptul fundamental la educatie in limba oficiala a Republicii Moldova - limba romana! ... Autoritatile autoproclamate de la Tiraspol trebuie sa respecte dreptul fundamental la educatie in limba materna.
Proiectul vizeaza descoperea copiilor cu abilitati inalte si sustinerea lor printr-o educatie diferentiata pentru dezvoltarea lor la intregul potential.
Proiectele castigatoare vizeaza teme precum detectarea si tratamentul precoce al deficientelor de auz, integrarea persoanelor cu deficiente de auz si/sau de vaz in comunitate, prin facilitarea accesului la educatie, cultura si sanatate.
A sustinut, alaturi de domnul profesor Florian Colceag, adoptarea Legii 17/2007 privind educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta, act normativ care, pentru prima data in Romania, statueaza categoria de copil supradotat cu nevoi speciale la educatie si care stabileste dreptul la educatie diferentiata al acestuia si a fondat, in 2010, Asociatia "Centrul Gifted Education" care functioneaza ca organizatie non-profit si este membru ECHA - European Council for High Ability.
In declaratia politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect sensibil, care vizeaza sistemul de educatie din tara noastra si as dori sa pledez de aici, de la tribuna Parlamentului, pentru corectarea cat mai urgenta a situatiei in care ne aflam.
Prin programele scolare s-ar putea veni in intampinarea nevoilor fundamentale de educatie ale oricarui copil si adolescent iar formarea unui stil de viata sanatos, controlul stresului, dobandirea de repere in orientarea scolara si profesionala ar deveni conditii esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a personalitatii elevului.Orice institutie scolara, prin autoritatea morala pe care o are, poate aduce o contributie evidenta in transmiterea cunostintelor de educatie pentru sanatatea elevilor, si are abilitatea si capacitatea de a cuprinde si de a se adresa, in timp, unui procent ridicat de populatie.
Vreau in acest sens sa subliniez importanta valorilor pe care familia le transmite in formarea si dezvoltarea generatiilor viitoare, pentru ca o educatie buna va ajuta la crearea unui individ util societatii.
De grija evaluarilor moare sistemul de educatie. ... Acesti copii sunt evaluati sub auspiciile unui sistem de educatie care inca testeaza. ... Nu cumva de grija evaluarilor moare sistemul de educatie si implicit, generatiile viitoare sunt sacrificate?
De foarte multe ori discutam despre educatie si despre importanta deosebita a acesteia in dezvoltarea unei societati. ... Afirmam constant ca ne dorim educatie si invatamant bazate pe calitate si nu pe cantitate, asa cum se sustinea odinioara.
Trebuie sa recunoastem ca acest curs ar fi util tuturor celor care lucreaza sau ar dori sa lucreze in domeniul serviciilor ai relatiilor cu clientii, pentru ca in Romania motto-ul "clientul nostru, stapanul nostru" nu prea functioneaza in turism, asistenta medicala, educatie, comert.
• un personaj cu educatie precara sa se poata pronunta, intr-un moment in care lumea intra in societatea cunoasterii, asupra unor probleme de educatie si cercetare stiintifica pentru care nu are nici un fel de pregatire si intelegere;
El sustinea ca ar putea fi afectata astfel "prioritatea zero" asumata de actuala guvernare privind cresterea alocarii bugetare pentru Educatie. ... Basescu sustinea, intr-un interviu difuzat in decembrie de catre BBC, ca ministrul Cioroianu "are un deficit urias de educatie", reprosandu-i acestuia ca vorbeste prea mult in prezenta sefului statului.
Ionel Olaru, profesor de educatie fizica la Liceul din Tudor Vladimirescu, este complet nemultumit de starea terenurilor de sport si spune ca nu poate sa faca orele de educatie fizica din simplul motiv ca ii este frica sa nu-si accidenteze invataceii.
google-analytics.com