Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (4.88 secunde)
Este indecent ca presedintele tarii sa comunice public despre bunastarea propriei sale familii Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii cere demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte a Romaniei.
Viorel Dumitru Predut este acuzat de complicitate la obtinerea ilegala a 2,68 miliarde de lei vechi din fonduri PHARE de catre o firma din Mehedinti, precum si de fals intelectual. Conducerea ADR Oltenia intentioneaza sa-i suspende contractul de munca pana la finalizarea procesului.
Cu o copie dupa un certificat de înregistrare a unei societati, oricine poate confectiona o stampila care, odata pusa pe diverse acte, poate produce efecte juridice devastatoare. Nimeni nu controleaza ce faci cu stampila pentru ca nu avem legi în acest sens.„Ce îmi trebuie pentru o stampila?“.
Cel putin unul dintre cei sapte operatori de plaja se va alege cu dosar penal pentru fals si uz de fals dupa ce a castigat licitatia organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral prezentand un dosar in care a introdus intentionat date eronate.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica. Deputatul a declarat ca are informatii certe despre sustinatori care nu au semnat pentru Mischie.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Care a fost si nu mai e! ... Cea legata de faimosul memory stick. ... Si ca nu l-ar fi gasit.
Ziceam in urma cu ceva vreme ca fostul baron PSD (pentru cei cu creierul rasuflat) Nicolae Mischie nu a lancezit prea mult.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. Acesta a declarat, in conferinta de presa de ieri, ca presedintele CJ Bihor a comis un fals cand si-a prezentat declaratiile de avere in anii 2005 si 2006.
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Scenariul a fost brevetat si jucat cu succes de Sorin Ovidiu Vantu si avocatii sai in dosarul Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID).
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Senatorul democrat Radu Berceanu si vicepresedinte PDL Cristian Boureanu au dat detalii, miercuri, procurorilor, despre semnaturile de sustinere a motiunii de cenzura a PD din iunie anul trecut.
Ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor au descoperit ca Marius Ciprian Boboc (foto), de 34 ani, a profitat de calitatea de director de vanzari in cadrul SC Celco SA si a sustras din firma paleti de BCA de aproape 150.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 4, impreuna cu un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, in perioada OCTOMBRIE 2010 - IANUARIE 2011, au documentat activitatea unei grupari cu preocupari pe linia comiterii infractiunii de fals de monedă
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
Un medic fals din Suceava a abuzat mai multe tinere. Se ingroasa gluma in tara noastra si se pare ca dosarul lui Matteo Politi e cel mai fericit avand in vedere ca zilnic ies la iveala cazuri care mai de care mai infricosatoare.
Primarul Ion Ovidiu Brailoiu acuza patru fosti angajati ai Primariei Eforie, de la compartimentele Juridic si Urbanism, ca ar fi dat ilegal un teren de 5.000 de metri patrati de pe faleza catre Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS).
ADDA lanseaza Fals, un single despre prietenie, onoare si falsitate.
google-analytics.com