Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (2.71 secunde)
Doi barbati au fost prinsi de Politia Deltei Dunarii in timp ce pescuiau ilegal folosind 6 plase monofilament. In urma verificarilor, politistii au depistat peste 180 de kilograme de peste pescuit de catre suspecti.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Jaf ca in filme intr-o localitate din Dolj. Un barman a fost batut de mai multi barbati mascati, care l-au imobilizat si au plecat apoi cu 20 de mii de lei. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.
Fata de 14 ani din judetul Sibiu care a fost rapita in timpul noptii de duminica spre luni din propria casa de patru barbati mascati a fost gasita luni dupa amiaza.
Potrivit editiei irlandeze a ziarului Independent cei trei barbati decedati au in jur de 20 de ani, sunt bruneti, au inaltime medie si sunt probabil romani sau est-europeni. Trei est-europeni au murit intr-un accident pe o autostrada in Irlanda.
Doi barbati au ajuns la sectia de Politie in urma unui scandal petrecut in noaptea de sambata spre duminica in apropierea campusului studentesc din orasul Galati.
Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2. Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.
La data de 07.03.2011, lucratori ai Sectiei 3 politie - Biroul Investigatii Criminale si Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe I. VASILE de 19 ani, I. MARIANA de 19 ani, B. NICOLETA de 23 de ani si P.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Nu mai putin de 24 de perchezitii au loc, la aceasta ora, la adrese din Bucuresti si Ilfov, pentru prinderea unor membri ai unei grupari acuzate de proxenetism si prostitutie cu barbati, intre care si minori. ... Anchetatorii au 27 de mandate de aducere.
Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus in ziua de 30.06.2011 retinerea numitilor S.A.M, M.V., H.S.R., D.A., Z.K. si I.D.A.C., sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism, respectiv act sexual cu un minor.
La ora 13:45, prin sistemul de urgenta 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca pe str. ... La fata locului au fost directionate echipaje de ordine publica si jandarmi.
Trei barbati au fost retinuti dupa ce au sechestrat, batut si umilit doi tineri in Maramures. Scenele de violenta au fost filmate de acestia si postate pe retelele de socializare.
Cercetatorii au descoperit prima pilula contraceptiva pentru barbati Administrarea pilulei la soareci, timp de 6 saptamani, nu a avut niciun efect negativ Pilula inca se afla in faza de testare
Trei barbati cu varsta cuprinsa intre 28 si 56 de ani au fost depistati de jandarmi pe raza localitatii Ipotesti, judetul Olt, sustragand energie electrica din reteaua stradala de alimentare. Ei au fost prinsi in urma unei sesizari primite din partea reprezentantilor unei societati de distributie a energiei electrice.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
2 tone de petarde si artificii, confiscate de politistii din Ilfov 2 tone de petarde si artificii fara documente de provenienta au fost descoperite si confiscate de politisti, intr-o actiune desfasurata in localitatile Dobroesti si Ganeasa, precum si in municipiul Bucuresti, de la trei barbati care ar fi comercializat ilegal articolele pirotehnice catre persoane neautorizate, a informat joi Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov.
Avem nevoie de 300 de ani pana echilibram diferenta dintre barbati si femei. In Romania sunt aproape 600.000 de femei actionare sau asociate in companii active pe piata.
google-analytics.com