Cautare

6918 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor 2009" (4.53 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
"Avand in vedere impactul negativ al costurilor alegerilor locale asupra exercitiului financiar al bugetelor locale, prin prezentul proiect se propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor. In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. ... Cat priveste rezultatele alegerilor, Cristoiu spune ca o victorie importanta nu-i "a buna" pentru USL. ... - Cum va influenta rezultatul alegerilor viata interna dar si externa a partidelor?
Primul document al Coalitiei 2012 il reprezinta un apel la desfasurarea la termen a alegerilor de anul viitor. Documentul contine si o analiza pertinenta prin care se demonteaza teza comasarii alegerilor.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. ... Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Pe de alta parte, profitul operational al grupului a urcat in primul trimestru cu 19,8%, la 1,63 miliarde de lei, fiind rezultatul unui avans al venitului operational.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
Cum vrea PDL sa amestece Parlamentul cu Primaria Solutia comasarii alegerilor locale si parlamentare ar fi modificarea legislatiei PDL a lansat ideea comasarii celor doua scrutine pe motivul reducerii costurilor in plina criza economica.
Reactiile Puterii la decizia CCR, Legea privind comasarea alegerilor parlamentare, neconstitutionala! Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL.
ma refer, desigur, la ideea suprapunerii alegerilor locale cu cele parlamentare. ... Menirea alegerilor este sa legitimeze o putere si un program politic, prin urmare electorii au dreptul la mai mult decat un vot:
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc.
Guvernul Romaniei constata cu ingrijorare ca, fara a avea nici o dovada, anumiti reprezentanti ai PNL si PD continua sa transmita in presa nationala si internationala mesaje despre o presupusa fraudare a alegerilor din Romania, afirma purtatorul de cuvant al Executivului, Despina Neagoe, intr-un comunicat dat publicitatii ieri.
google-analytics.com