Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.31 secunde)
- Cred ca este important sa se implicam in modernizare, iar faptul ca au fost alocate fonduri pentru aceasta reabilitare a fost imbucurator. ... Maimutele si papagalii au ajuns la o centrala termica, iar foca a fost prinsa cu plasele de pescari in bazinul piscicol de la Gradistea, povesteste Tatavura.
In cazul locuintelor, termenul final este 2032. In Romania, media de reabilitare termica a fost de cel mult 1% pe an.
"Riscul major era acela ca toti cei care produceau energie termica erau inglodati in datorii, nu mai puteau sa aiba bani pentru achizitionarea combustibililor pentru aceasta iarna.
A lucrat la Termica, de unde si-au luat concediu fara plata pentru a merge in Peninsula. ... "Eu nu pot sa spun ca eram platit prost la Termica.
De "Ziua Pacalelilor” se vor produce majorari ale tarifelor la gazele naturale, energia electrica si termica, dar si a preturilor la carburantiIn ceea ce priveste gazele naturale, Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) a anuntat ca de la 1 aprilie, tarifele vor creste n medie cu 20%.
La intalnire au participat reprezentanti ai Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie, primariile Navodari, Mangalia, Medgidia, Eforie, Ovidiu, Constanta si furnizorii de energie termica RADET Constanta, Utilserv Eforie, Ecoterm Navodari, Edilmed Medgidia, Detacan Cernavoda, Romiservices Mangalia, Congaz Constanta si CET Constanta.
La rectificare sint 57 de miliarde care se primesc de la bugetul statului, dintre care 40 pentru reparatii in reteaua de termoficare si 17 pentru subventii la energia termica.
Pentru a se incadra in bugetul de venituri si cheltuieli, Termoficarea le cere consilierilor sa aprobe procentul de pierderi de energie termica prognozat pe anul in curs de 17,61%, identic cu cel de anul trecut, dar mult mai mare decat in 2005 si 2004.
Facem precizarea ca RADET este o societate aflata in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti care are ca obiect de activitate producerea, transportul, distributia si furnizarea de energie termica. ... "Nu e vorba ca vreau sa plec din Galati sau ca nu m-ar tenta sa administrez furnizorul local de energie termica.
Acestia au astfel ocazia sa participe la dezbaterea mai multor proiecte in folosul cetatenilor orasului, cum ar fi locuintele pentru tineri, pregatirea sezonului estival, discutarea bugetului pe anul 2009 sau izolarea termica a blocurilor.
Executivul vrea sa desfiinteze jumatate din CET-uri Guvernul intentioneaza sa treaca la Ministerul Economiei, pentru o perioada determinata, centralele de energie termica, pentru modernizare, urmand ca ulterior CET-urile sa fie transferate din nou catre autoritatile locale sau sa desfiinteze jumatate din unitati, inlocuindu-le cu grupuri mici pe gaze.
• Operatorii de distributie gaze naturale solicita majorarea cu 15-18% a tarifului de distributie gaze, atentionand asupra creantelor de ordinul a zeci de milioane de euro pentru fiecare producator de energie termica din marile orase; ... • Producatorii de energie termica nu au Programul de iarna aprobat de Guvern.
Lucian Sandulescu, expert in energie termica in cadrul APC Romania, atrage atentia ca legile favorabile pentru repartitoare sunt in contradictie cu alte acte normative din legislatia noastra, dar si cu unele directive europene.
La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
Cresterea preturilor la utilitati va conduce, de asemenea, la scaderea valorii adaugate brute in toate ramurile economiei nationale, cu exceptia a trei ramuri direct beneficiare ale acestei masuri (energie electrica, termica, gaze), se arata in raportul GEA.
Proiectul de modificare a Legii energiei cuprinde masuri de stimulare a productiei in sistem de cogenerare (electricitate si energie termica) si a celei obtinute din surse regenerabile, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris.
Aceasta va aparea datorita faptului ca preturile administrate (preturile la energie termica, electrica, gaze naturale - n. ... Studiul in cauza a luat in calcul cresterile de preturi anuntate de la 1 aprilie, respectiv 35% la gaze naturale, 5% la energie electrica si 20% la energie termica.
De asemenea, la energia termica se majoreaza pretul national de referinta cu 20%. ... In ceea ce priveste majorarile de pret la energia termica, pretul national de referinta va creste cu 20%, pana la valoarea de 1.075.000 de lei/Gcal.
"Eu, personal, as renunta mult mai repede de anul 2007 la pretul national de referinta la energia termica, din mai multe considerente ", a spus Seres, precizind ca piata ar deveni mult mai competitiva si autoritatile locale nu vor mai putea induce perturbari ale tarifelor.
Conform actului normativ - in cazul locuintelor racordate la sistemul centralizat de energie termica -, persoanele singure sau familiile al caror venit mediu net lunar pe membru de familie se situeaza pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) vor primi o suma lunara de 223 lei (2,2 milioane lei vechi) timp de cinci luni - in cazul in care ajutorul se acorda numai in perioada sezonului rece - sau de 92 lei (920 mii lei), daca ajutorul se acorda pe o perioada de un an.
google-analytics.com