Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (4.48 secunde)
Aceasta scadere a productiei se va inregistra ca urmare a intrarii in reparatii si reabilitare a doua blocuri energetice. ... Acest grup de producere a energiei va fi scos din functiune, pentru a intra in reabilitare in luna septembrie.
Litoralul romanesc va intra de anul acesta intr-un program de reabilitare, program care va costa 350 de milioane de euro.
Reprezentantii Guvernului Romaniei au semnat, la sfarsitul lunii martie a.c., hotararea privind repartizarea banilor din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru finantarea unor lucrari de consolidare si reabilitare a unitatilor de invatamant.
Restul banilor va fi folosit pentru alte lucrari de reabilitare a structurii spitalului. ... Din fonduri primite de la Consiliul Judetului au fost achitate si ultimele facturi privind plata unor lucrari de reabilitare si modernizare facute in sectiile de Ortopedie si Gastroenterologie.
696/2007 privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii „Reabilitare DN 66 Petrosani - Simeria, între km 131+000 si km 210+516, din cadrul etapei a IV-a de reabilitare a drumurilor nationale, pe teritoriul judetului Hunedoara“.Diana MITRACHESituatiile de urgenta, gestionate cu fonduri UEAutoritatile locale din Dolj ar putea beneficia în curând de utilaje de deszapezire sau de masini de pompieri cumparate cu fonduri ale Uniunii Europene.
Al doilea proiect de anvergura, aprobat si care va demara in primavara anului viitor, este cel de reabilitare a cordonului Venus-Saturn, proiect finantat cu 4,2 milioane de euro de Uniunea Europeana si de 815.000 de primarie.
In prezent, 2.000 de km de drum sunt in reabilitare, iar pentru peste 300 de km s-au demarat procedurile de licitatie ori studiile de fezabilitate."Noi am ajuns la maturitatea la care ne dam seama ca investitiile in infrastructura rutiera nu se pot face pasager.Probabil ca intr-un viitor mai apropiat sau indepartat compania are trebui sa aiba un buget multianual, deoarece este foarte important de stiut ca de la intentie pana la rulare un proiect de autostrada are nevoie de un timp de maturizare intre 5-7 ani.
Proiectul de reabilitare a coridorului IV este finantat din fonduri europene, iar unul dintre criteriile pentru ca CE sa acorde finantarea este asigurarea unei viteze standard de 160 km/h.
Potrivit lui Borbely, este vorba de castelul Karolyi din Ardud (Satu Mare), proiectul de reabilitare a acestuia avand o valoare de sase milioane de euro.
Alte 14,3 milioane de lei sunt destinare cofinantarii unor proiecte de reabilitare a drumurilor judetene Calafat-Ciupercenii Noi, Craiova-Podari-Segarcea, Lacrita-Cosoveni, Craiova-Brabova pana la limita spre Mehedinti a judetului, Teslui-Pielesti pana la limita cu judetul Olt si modernizarii ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Craiova.
Primaria Craiova le-a atribuit firmelor Domarcons, Colas Drumuri si Sorocam contractul de reabilitare a peste 10 km de carosabil si trotuare, de realizare a peste 2.000 de parcari si a unui sistem modern pentru managementul traficului.
Totodata, continua lucrarile de reabilitare a DN 66, de la Filiasi, pe portiunea din Dolj si Gorj, pana la limita cu judetul Hunedoara.
Drumul este in prezent in reabilitare, in baza contractului incheiat cu firma VEGYEPSZER ZRT Budapesta.
Trei dintre cele opt firme care au depus oferte pentru realizarea proiectului de reamenajare si reabilitare a Aeroportului International Craiova au fost descalificate, potrivit lui Dumitru Chilom, seful Serviciului Achizitii din cadrul institutiei.
Astept cu emotie prima zi, cand o sa-i ia romanului masina si o sa i-o urce aparatul acela, sa vezi chiote", a spus Oprescu, in timpul verificarii stadiului lucrarilor de reabilitare a strazilor din CIB.
peste 200 km de drumuri din judetul Iasi vor fi reabilitate si modernizate prin programul PNDI Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor de modernizare si reabilitare a drumurilor judetene si de interes local pentru judetele Iasi si Neamt a finalizat procedurile de evaluare.
Potrivit primarului general, lucrarile de reabilitare a strazilor din centrul vechi vor fi incheiate in 2012.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, i-a reprosat recent lui Ion Dina ca a ascuns faptul ca CNADNR a reziliat contractul cu firma maghiara care se ocupa de lucrarile de reabilitare a DN 66.
Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
Pentru sectorul feroviar, sunt prevazute investitii de reabilitare a coridoarelor feroviare (3.219 km), a unor cai ferate cu potential economic (1.131 km), electrificarea tuturor sectoarelor de pe reteaua TEN-T core (425 km) si dezvoltarea unor sectoare de cale ferata de mare viteza (peste 1.000 de km).
google-analytics.com