Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (2.96 secunde)
Intrebat daca centralele vor opri livrarea agentului termic catre populatia rau-platnica, directorul Termoelectrica, Ovidiu Pop, a raspuns: ... "La nivel de tara, restantele de peste un an de zile se ridica la 916,1 milioane de lei (9.161 miliarde de lei vechi)" a precizat Pop.
Seful ANPA a afirmat ca viitoarele actiuni de publicitate si reclama, pentru care sunt prevazute fonduri, pana in 2013, in valoare de sase milioane de euro, prin Programul Operational pentru Pescuit (POP), vor urmari sa schimbe comportamentul consumatorului, cu argumente legate de o alimentatie sanatoasa, astfel incat acesta sa cumpere in mod constant produse piscicole.
Pentru membri simpli in CA au fost avizati favorabil Nicolae Danila (sustinut de PSD), Marin Dinu (PSD), Napoleon Pop (PNL), Virgiliu Stoenescu (PDL) si Agnes Nagy (UDMR).
• Mugur Isarescu - presedinte al CA al BNR si guvernator al BNR • Florin Georgescu - prim-viceguvernator • Cristian Popa - viceguvernator, sef al Comitetului de trecere la moneda unica europeana • Bogdan Olteanu - viceguvernator • Dinu Marin (decan ASE), Nicolae Danila (fost presedinte BCR), Virgil Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop - membri ai CA al BNR.
Primarii comunelor din Lunca Dunarii s-au intalnit ieri pentru a se constitui intr-un grup de lucru local pentru pescuit, dorind sa acceseze astfel finantare europeana in domeniul pescuitului si turismului, prin Programul Operational pentru Pescuit (POP) 2007-2013, Axa prioritara "Dezvoltarea durabila a zonelor pescaresti".
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
Cartea oferita la noul conurs, "Istoria ilustrata a Romaniei", este scrisa de Ioan Aurel Pop si Ioan Bolovan, are 608 pagini, a aparut in mai 2009 si are pretul de 169.00 RON.
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
Primul lor album musteste de influente Joy Division, Bauhaus si Bad Seeds, insa noir-ul este perfect adaptat in contextul actual al muzicii pop, criticii comparandu-i cu inceputurile The Horrors.
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
Celelalte Cuvinte inseamna Calin Pop (voce, chitara), Marcel Breazu (chitara bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) si Ovidiu Rosu (sunet).
CEL MAI BUN POP-ROCK Castigator: ... Premiul pentru CEL MAI CAUTAT ARTIST PE GOOGLE, incadrat in genurile care au fost subiectul On Air Music Awards (pop rock, dance, hip-hop, rock alternativ, folk) a revenit grupului Lala Band.
Astfel, marti, 21 mai 2013, incepand cu ora 12:00, artistii EUROPAfest sunt primiti de catre Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Elisabeta Muzicieni de jazz, blues, pop sau muzica clasica de pe intreg continentul, ce au captivat Bucurestiul in ultimele zile, aduc putin din muzica si spiritul lor creativ, intr-un moment de mare respect si onoare la Palatul Regal.
Artistul roman, prin dublul album "Very Classic " pe care l-a lansat in primavara acestui an, a inregistrat o premiera absoluta in tara noastra, fiind primul solist de muzica pop care a realizat doua albume pop-opera, in colaborare cu Orchestra Simfonica Bucuresti si cu alti artisti de prestigiu.
Baietii au castigat definitiv inimile romanilor prin piesa "Mi-e sete de tine", care a fost castigatoare a premiilor "Best Song" si "Best Pop" la Media Music Awards 2013.
"Sound-ul este deschis si extrem de fredonabil, pertinent ca fond (pop si pop-rock), dar cu accente dulci (downtempo, trip hop) si picante (electro, indie)", spune Mihai.
E ceva nou si baietii din trupa Game l'over m-au rugat sa le propun cateva tinute si cred ca vom adopta unele pop-rock.
Au adus omagii si au aprins lumanari in memoria celui care a fost si este The King of Pop.
http://www.intercomfilm.ro/ https://www.facebook.com/InterComFilm Jukebox a devenit, in cei 16 ani pe piata muzicala, una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro si fusion din Romania, avand la activ peste 1500 concerte Live, 3 albume (Christmas Songs, Feel Like Making Love si Picuri de Rai) si 7 singles (Te Adoresc, Breakout, Cum Vrei Tu, Editie Speciala, Sarbatorile-au Venit, Addicted si Come On Everybody).
Festivalul este organizat de Fundatia Internationala de Muzica Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Orasului Gaesti, Consiliul Judetean Dambovita, Centrul Judetean de Cultura Dambovita si Institutul Cultural Roman Si de aceasta data, Festivalul International de Nai va transforma orasul natal al muzicianului Gheorghe Zamfir intr-o citadela culturala in care vor avea loc spectacole de muzica clasica, de folclor, pop simfonic, recitaluri precum si momente cu invitati surpriza.
google-analytics.com