Cautare

497 de rezultate pentru "mihaela tatu" (6.49 secunde)
Senatorul detine 80% din AVI SRL Craiova, la care actionari mai sunt fiii sai, Andrei si Victor Berceanu (cu câte 5%), sotia, Mihaela Berceanu (5%), si Ion Nedelcut (5%).
Acum se observa o deschidere mai mare si din partea firmelor, si a autoritatilor", a sustinut Mihaela Serban, consilier juridic în cadrul Terminalului Bursei de Marfuri de la Craiova.
Acum se observa o deschidere mai mare si din partea firmelor, si a autoritatilor", a sustinut Mihaela Serban, consilier juridic în cadrul Terminalului Bursei de Marfuri de la Craiova.
"World Vision are proiecte de dezvoltare în 13 localitati din judet, iar zece dintre ele sunt pe cale sa înfiinteze o asociatie (Asociatia Comunelor din Nord-Vestul judetului Dolj)", a declarat Mihaela Patru, coordonator proiect Dezvoltare Economica în cadrul organizatiei.
Toti constantenii care nu s-au prezentat pana acum, indiferent din ce motiv, sunt asteptati sa-si efectueze analizele gratuite", a sustinut la un moment dat directorul adjunct al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Constanta, medicul Mihaela Vranceanu.
Agud-Popa Mihaela-Alexandrina - inspector asistent CL 1 Tr 3, a declarat venituri din salarii in suma de 24.148 lei, adica un salariu lunar de 2.002 lei (cu acesti bani si-a permis sa-si cumpere un Hyundai Accent si sa lucreze si la Tiger Amira;
"Fata de luna iunie, disponibilitatea de negociere a ambelor parti a crescut, astfel tranzactiile s-au inregistrat sub preturile de listare, astazi fiind des intalnite negocieri de peste 10%", a declarat, in comunicat, Mihaela Alexandroiu, broker si proprietar al agentiei RE/MAX Bastion din Bucuresti.
Viitorul Guvern ar trebui sa mentina cota unica de 16% si sa evite, pe cat posibil, majorari ale taxelor, in conditiile unei concurente fiscale puternice in regiune, a declarat, joi, Mihaela Mitroi, partener PricewaterhouseCoopers (PwC).
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
000 de euro", a declarat Mihaela Maftei, directorul unei agentii imobiliare din Constanta. Potrivit ei, din ce in ce mai multi proprietari isi incearca norocul, in speranta de a obtine un pret mai mare pentru imobilul pe care il detine.
"In urma controalelor nu am constatat nici o abatere, insa din pacate satul este aproape de zona arabila, unde gunoiul de grajd este folosit ca si ingrasamant", ne-a declarat Mihaela Gherasim, comisar in cadrul Garzii de Mediu Constanta.
La randul lor, inspectorii de la Garda Finaciara si cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta au lasat invitatii pentru administratorul clubului, Mihaela Ioana Popa, care urmeaza sa se prezinte, azi, la sediile institutiilor care s-au aflat in control, cu mai multe documente.
Directorul general al Raiffeisen Leasing, Mihaela Mateescu, a precizat ca firma pe care o conduce a promovat deja oferta de bunuri rulate si la nivel international, cu ajutorul platformei web a grupului Raiffeisen, care centralizeaza toate obiectele de leasing recuperate de subsidiarele Raiffeisen Leasing International.
Constructia halei inchiriate de catre germani a costat sapte milioane de euro. Directorul societatii, Mihaela Forgaciu, a lucrat ani de zile in cadrul Draxlmaier Romania.
Pe post de reporter, o veche colaboratoare a lui Teo, Mihaela Rotaru. Emisiunea Simonei Patruleasa este una de arta culinara.
Camelia Sucu - 38-41 de milioane de euro 4. Lavinia Huidan - 34-35 de milioane de euro 5. Mihaela Constantinescu - 30-32 de milioane de euro
"Pana in prezent s-au cheltuit peste 100.000 de euro pentru activitatea de inregistrare a produselor Oltchim, costul total cu aceasta actiune s-a estimat la peste 1.500.000 Euro", Mihaela Epure, reprezentant implementare REACH, Oltchim.
In numarul de sambata, 6 iunie 2009 al ziarului "Vocea Brailei", Mihaela Dan a publicat articolul intitulat "Traian Basescu a vizitat Insula Mare a Brailei".
Raportul interimar al Comisiei Europene privind justitia in Romania va arata ca tara nu a fost capabila sa mentina ritmul reformei, dar ca anul trecut lupta impotriva coruptiei a cunoscut o usoara ameliorare, transmite corespondentul RFI la Bruxelles, Mihaela Gherghisan.
Apoi, indruma fraierul sa se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Radulescu si sa citeasca carti despre: cum sa ajungi bogat, vedeta sau fotomodel cand el e de fapt un sarantoc, un nimeni si un urat.
google-analytics.com