Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.71 secunde)
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca. ... De abia astept sa primesc ceva de la ei", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Marian Butnaru.
Intr-o emisiune la Realitatea TV, Geoana a sustinut, vineri seara, ca Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc sunt de parere ca Ioan Rus "trebuie sa dispara" din PSD.
Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise". ... Marian Vanghelie s-a referit la acuzatia aceasta declarand ca nu este inca stabilit numarul reprezentantilor.
La sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta s-a desfasurat ieri o conferinta de presa in cadrul careia reprezentantii conducerii acestei institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, in solidar cu cei ai Patronatului ANAT Regiunea Sud Est, ai Asociatiei Patronale "Mamaia" si cu ai altor organizatii ale hotelierilor de pe litoralul autohton au reactionat extrem de dur impotriva afirmatiilor facute de secretarul de stat Ovidiu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, in cadrul unui interviu aparut intr-o publicatie bucuresteana.
Ministrul Muncii, Marian Sarbu, a anuntat ca este posibila o rectificare bugetara in luna august, dar valoarea acesteia va fi stabilita in functie de incasarile inregistrate de Ministerul Finantelor.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Reducerea la 5% a TVA-ului la alimente este tema pe care ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, o vrea pe ordinea de zi a urmatoarei intalniri a liderilor PSD si PD-L, care va avea loc pe 6 iulie.
In final, liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu a multumit in numele parlamentarilor pentru primirea facuta si a asigurat conducerea Centralei Nuclear Electrice Cernavoda, dar si pe primarul orasului Cernavoda ca senatorii le vor acorda sprijinul pentru realizarea acestui proiect, considerat de senatorul Ilie Sarbu de o importanta vitala pentru tara.
Deputatul PSD Daciana Sarbu a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor un proiect legislativ vizand stoparea discriminarii femeii in clipurile publicitare, considerand ca publicitatea din Romania promoveaza discriminarea femeii "aratand mereu o femeie preocupata doar de baie, bucatarie si podea".
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte PSD, a anuntat ieri ca va cere o Comisie parlamentara de ancheta in cazul gripei aviare.
Presedintele interimar al PN„CD Cluj, Radu Sarbu, considera ca efortul prioritar al partidului trebuie sa fie directionat spre cresterea cotei proprii in sondajele electorale si abia ulterior spre crearea de aliante politice si electorale. ... S-ar putea ca PNL sa fie manipulat in aceeasi directie", a declarat Sarbu.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Fostul presedinte al FPS Radu Sarbu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca PD si Traian Basescu i-au blocat in 1998, cand a fost numit in functie, un program de legi privind restituirea proprietatilor.
Ministrul Agriculturii, senatorul de Timis Ilie Sarbu, a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca in PSD nu se discuta despre iesirea de la guvernare si nici despre o eventuala inlocuire a lui Mircea Geoana drept candidat pentru prezidentiale.
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca senatorul Sergiu Nicolaescu, care demisionase din PSD luni dupa-amiaza, si-a anuntat, miercuri colegii ca a revenit asupra deciziei.
/ Sarbu arata pisica. ... Acum insa, Ilie Sarbu relanseaza discutiile si sustine ca schimbarea majoritatii s-ar putea produce "chiar saptamana viitoare".
google-analytics.com