Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.87 secunde)
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Si Ilie Sarbu se retrage Presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu, a declarat ca se va retrage din "echipa lui Mircea Geoana" si ca il va sustine in continuare la presedintia partidului pe Victor Ponta. ... Deci nu voi candida pentru o functie de vicepresedinte sau asa ceva", a declarat Sarbu.
O spune, la RFI, vicepresedintele partidului Ilie Sarbu. ... I-a primit Ion Iliescu, i-a promovat Ion Iliescu in diverse functii", declara Ilie Sarbu.
Agerpres informeaza ca Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu (foto), a declarat marti ca este posibil ca motiunea de cenzura sa fie depusa in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie sau la inceputul lunii noiembrie.
Romania Libera informeaza ca motiunea de cenzura are sanse de reusita, citandu-l pe Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat.
Ilie Sarbu:
Europarlamentarul Daciana Sarbu la cafeneaua politica a femeilor din USL Suceava Europarlamentara social-democrat Daciana Sarbu s-a intalnit sambata, la Suceava, cu membre si simpatizante ale USL, in cadrul unei actiuni politice organizate de liderii uniunii, se arata intr-un comunicat remis AGERPRES de Biroul de presa al PSD Suceava.
Trebuie inlocuit, si asa il toleram de un an Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca Mircea Geoana si-a tradat partidul, iar formatiunea politica il tolereaza asa de un an de zile, motiv pentru care acesta sustine in continuare inlaturarea sefului Senatului din aceasta functie.
Daciana Sarbu in plenul PE:
Daciana Sarbu:
Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Ilie Sarbu: USL va stabili saptamana viitoare daca renunta la protestul parlamentar Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la incheierea sedintei Comisiei electorale, ca in ultimele doua saptamani opozitia a fost prezenta in Senat, urmand ca saptamana viitoare sa se stabileasca daca USL va reveni in Parlament.
Ilie Sarbu confirma dezvaluirea Inpolitics: Referendumul ar putea fi doua zile Referendumul pentru demiterea presedintelui este posibil sa fie organizat pe perioada a doua zile, a declarat, azi, la RFI, liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.
RTV.NET / Dragnea, despre demisia lui Sarbu:
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, atrage atentia ca, potrivit datelor centralizate de MAPDR, in 2009 in Romania ar putea fi declarata starea de calamitate din cauza secetei."Din ceea ce am centralizat la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in prezent avem 1.054.000 de hectare afectate in proportie de 50% sau mai putin.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, prezinta in sedinta de miercuri, 27 mai, a Guvernului, o strategie de urgenta pentru combaterea secetei de anul acesta.
Daciana Sarbu (foto), europarlamentar PSD, membru in comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala din PE, a solicitat Comisiei Europene sa sprijine accesul la credite al agricultorilor din state precum Romania, pentru ca acestia sa poata fi competitivi pe piata europeana.
Adrian Sarbu (58 de ani), "taticul PRO TV", va fi mai bogat cu 5,4 milioane de dolari in urma demisiei din functia de presedinte al companiei CME (Central European Media Enterprise).
Ce spune Ilie Sarbu despre "batalia" cu Ponta pentru Daciana Liderul PSD si socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, a povestit joi seara ca, in urma cu 10 ani, relatia sa cu actualul premier era foarte proasta si ca nu a pornit pe baze prea optimiste, pentru ca avea sentimentul ca actualul premier voia sa-i fure fiica, pe Daciana Sarbu, potrivit Realitatea.net.
amosnews.ro Adrian Sarbu:
google-analytics.com