Cautare

191 de rezultate pentru "dancu" (4.24 secunde)
Demisiile lui Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas din functiile detinute in PSD se incadreaza in temeiul deciziilor luate pe 27 iunie, la Comitetul Executiv National al PSD, apreciaza presedintele de onoare al formatiunii social democrate, Ion Iliescu.
S-a gresit si cu Vasile Dancu la Cluj, si cu Oprescu la Bucuresti inainte de alegerile locale si cu Solcanu la Iasi, ba chiar si cu Ion Iliescu.
El sustine ca impreuna cu Vasile Dancu, Vasile Puscas si alti lideri de organizatii din Transilvania au incercat sa joace "pe numere mari in politica nationala pentru Transilvania", pentru ca regiunea sa aiba un cuvant de spus unde se decide viitorul zonei.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus si fostul presedinte al PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, au anuntat, la inceputul lui august, ca nu vor candida la alegerile parlamentare din toamna.
Potrivit unei adrese remise CNA de Catalin Radu Dancu, avocatul Luminitei Anghel, intre cantareata si societatea L'Oreal SA s-a incheiat un contract privind promovarea unor produse din gama L'Oreal, pe o perioada de un an de zile, incepand cu data de 1 aprilie 2008.
trei de vicepresedinti dupa demisia lui Ioan Rus, Vasile Dancu si Mihai Tanasescu, precum si pe cea de secretar general, dupa demisia lui Titus Corlatean.
In ciuda celor prezentate mai sus, seful SPR de la malul marii, comisarul sef Constantin Dancu, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca reuseste sa mentina serviciul la o stacheta cat mai inalta.
Catalin Dancu, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a confirmat ca a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
Vasile Dancu. Subintitulat "Regandirea politicii de aparare a Romaniei la inceputul secolului XXI", volumul prezinta un punct de vedere autorizat, al unui specialist, privind demersurile Romaniei pentru integrarea euroatlantica si pentru primirea in structurile Uniunii Europene.
Potrivit sefului SPR Constanta, comisarul sef Constantin Dancu, deocamdata, nu exista ofiteri cercetati in acest caz de coruptie, ci doar agenti de politie care, in cazul in care vor fi trimisi in judecata, vor fi suspendati.
"La IPJ s-a pus in discutie luarea masurii de repunere in functie a agentilor de politie, dar pana in momentul de fata nu a fost luata nici o decizie", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, seful Politiei Rutiere, Constantin Dancu.
Vicepresedintele PD-L, Ioan Oltean, a vorbit despre persoane ca Ioan Rus, Vasile Dancu, Vasile Puscas si Constantin Simirad, proaspat exclus din PSD dupa ce si-a anuntat sprijinul pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale.
"Mi se pare nefiresc ca o campanie intreaga sa stai pe margine, o campanie intreaga, cum a fost domnul Dancu, sa faci campanie pentru Basescu.
Dancu si Marian Sarbu il musca de cur pe Iliescu. • Ponta trage concluzia: baieti, o sa va bateti pe un cadavru!
Dan Ioan Popescu, Octav Cozmanca, Ion Solcanu, Doru Ioan Taracila, Ioan Rus, Vasile Dancu, Razvan Theodorescu, Serban Mihailescu (recuperat de generalul Oprea) etc.
sa fie liderul viitorului partid-satelit al lui Basescu, fundamentat doctrinar de Vasile Dancu si organizat militareste de Oprea si Mihailescu.
Un laudatio vine de la Victor Dancu (fostul marele strateg de imagine la PSD), care considera ca aparitia noului partid ar incuraja coagularea stangii, intr-un pol, care sa castige alegerile viitoare.
Mai trebuie spus si ca, in ultimele luni, analizele sociologice ample facute de Vasile Dancu (la comanda prietentului sau, sociologul consilier prezidential Sebastina Lazaroiu), dar si de alti specialisti, au relevat ca romanii sunt satui de partidele existente si ca isi doresc "ceva nou".
Mai trebuie spus si ca, in ultimele luni, analizele sociologice ample facute de Vasile Dancu, dar si de alti specialisti, au relevat ca romanii sunt satui de partidele existente si ca isi doresc "ceva nou.
Acesta si-a manifestat nemultumirea fata de modul in care este condusa filiala si a spus ca daca va castiga alegerile va invita alaturi de el si "grupul" de la Cluj, referindu-se la fostii lideri Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas, dar va acorda atentie si celor mai mici dintre membri, aceia care de obicei lipesc afise.
google-analytics.com