Posibil europarlamentar, blocat la Bucuresti. Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate.
Judecatoria Sectorului 1 discuta, marti, cererea formulata de avocatii omului de afaceri de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
Cererea a fost facuta dupa ce rezultatele partiale ale alegerilor europarlamentare facute publice de Biroul Electoral Central arata ca Gigi Becali a castigat un mandat de europarlamentar, candidand pe listele Partidului Romania Mare.
Catalin Dancu, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a confirmat ca a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
George Becali a anuntat ca, daca va deveni europarlamentar, intentioneaza sa strabata drumul Bucuresti-Bruxelles cu avionul particular.
"Nu este greu pentru mine, pentru ca eu voi merge cu avionul particular. Plec luni dimineata, vin joi. Nu stau la cursa de linie, nu in aeroporturi, deci nu am nicio problema", a declarat George Becali.