Cautare

26564 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 0092121121121212 1" (5.21 secunde)
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
Cred ca trasatura acestei campanii electorale este ca nimeni nu a reusit sa convinga pe nimeni. Vad asta dupa numarul incredibil de mare de oameni care ma intreaba cu cine sa voteze.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, nu mai poate sa taca in ceea ce priveste propriul dosar de la DNA, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Emil Boc au probleme identice, in calitatea lor de primari (al Sibiului, respectiv al Cluj-Napocai).
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. ... Reteta nasterii a fost cam aceeasi pentru toti trei, culoarea campaniei a fost identica - portocaliul, iar mijloacele folosite pentru cucerirea puterii au fost similare.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
Mircea Geoana a discutat cu omologul sau francez despre aderarea Romaniei la Spatiul Schengen - Romania trebuie sa fie tratata ca toate celelalte state europene care au aderat la Spatiul Schengen, in conformitate cu acquisul european Schengen, a declarat presedintele Senatului, Mircea Geoana, atat la intalnirea cu omologul sau francez, Gerard Larcher, cat si in discutia cu membrii Comisiei de Afaceri Europene din Senatul francez.
Duminica, 21 decembrie, la ora 12.00, a inceput Sedinta solemna a Parlamentului Romaniei, dedicata depunerii juramantului de catre Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Cel mai important eveniment public de politica externa al Romaniei din ultima vreme nu este vreo intalnire la nivel inalt - la Bucuresti sau peste granita-, nici vreo initiativa romaneasca spectaculoasa pe plan international, nici vreo reuniune importanta pe teritoriul Romaniei, cu inalta participare straina.
Dar daca Turcia, presedintele Erdogan, o sa se abata de la linia democratica si kemalista, nu risca sa se confrunte cu o noua lovitura de stat, de aceasta data a intregii armate?
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
In oraselul Gyomaendr‘d, din estul Ungariei, intr-o noapte de mai 1989, un localnic a fost trezit de mormaituri si soapte stranii. Intorcandu-se, a vazut stand la piciorul patului sau o figura bizara, inalta de 130 centimetri, cu urechi mari, purtand o salopeta verde.
Cine se afla pe Luna? ... Pe 25 decembrie 2015, inginerul si publicistul Jon Austin a publicat in acest sens un articol, din care spicuiesc mai jos cateva elemente.
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine. Mai intai avem vizita in Romania a premierului chinez.
google-analytics.com