Cautare

26572 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 009" (3.46 secunde)
Veselia redactionala a ramas aproape muta aseara, cand o colega ne-a pus nervii la incercare formuland urmatoarea intrebare: "Eu cu cine votez?".
Si cred ca exercitiul acesta de a "vedea printre randuri" poate fi usor deprins si de cei care nu sunt din breasla noastra, fiind o chestiune doar de atentie.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Dupa aceea au mai pierdut mereu cate ceva, datorita diferitelor reforme, pana n-a mai ramas nimic. ... Parintii erau intr-o croaziera pe mare si, cine stie cum, m-am nascut la 7 luni. ... De la A.S.E., la Universitatea Tehnoimport G.P.: ... De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
Presedintele Traian Basescu a criticat dur PSD si l-a acuzat ca incearca sa blocheze integrarea la termen in Uniunea Europeana a Romaniei. ... Actiunile interne si externe ale PSD l-au enervat pe presedintele Basescu.
Ce a stiut si ce nu a stiut serviciul secret american (Autor: Sorin Rosca Stanescu) O declaratie succinta a responsabilului CIA, John Brennan, trece, in mod straniu, fie necomentata, fie chiar neobservata.
La Crowne Plaza a avut loc cea de-a doua reuniune a cremei politicienilor romani. Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "O mai buna coordonare pe obiectivele de politica externa.Afirmarea statului roman printr-o politica externa proactiva.", pe care o puteti citi in continuare.
Am iesit pe balcon, sprijinindu-ma cu mainile de balustrada.
Cred ca trasatura acestei campanii electorale este ca nimeni nu a reusit sa convinga pe nimeni. Vad asta dupa numarul incredibil de mare de oameni care ma intreaba cu cine sa voteze.
Danemarca a castigat finala Eurovision 2013. Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, nu mai poate sa taca in ceea ce priveste propriul dosar de la DNA, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Emil Boc au probleme identice, in calitatea lor de primari (al Sibiului, respectiv al Cluj-Napocai).
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. ... Reteta nasterii a fost cam aceeasi pentru toti trei, culoarea campaniei a fost identica - portocaliul, iar mijloacele folosite pentru cucerirea puterii au fost similare.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
google-analytics.com