Cautare

582 de rezultate pentru "ziare" (2.81 secunde)
E destul sa rasfoim citeva ziare din perioada guvernarii PSD-iste ori sa rememoram emisiunile de stiri de atunci si ne dam lesne seama ca presa romaneasca n-a fost citusi de putin ostila partidului, ba dimpotriva unele ziare si posturi de radio si televiziune au dus obedienta pina la limita prostului gust.
Si scrie acolo respectivul ca nu se poate asa ceva, e chiar rusinos ce vor sa faca aia de la Consiliul Judetean, ca la ziarul lui sint alti cititori decit la alte ziare.
Ea a fost generata de nenumaratele ziare de tiraj marunt, cu circuit inchis, nevoite sa adopte comenzile ca formula de supravietuire. ... La Botosani, sesizind nevoia unei anumite piete, formata exclusiv din politicieni locali, au aparut intreprinzatori care au scos ei insisi ziare de tiraj marunt, dedicate comenzilor.
Judecatorii ziarelor nu sunt "sefii" care pretind ziare de protocol, iti zambesc dulce cand ii lauzi si inceteaza sa te mai salute cand ii critici.
Cotidianul Ziua se numara printre putinele ziare ale caror conduceri au dibuit capcana intinsa de regimul Basescu presei noastre asa-zis libere si societatii noastre asa-zis civile. ... Din cele dezvaluite pana acum in putinele ziare ramase independente de Cotroceni, cei doi au comis si alte ilegalitati.
Bineinteles ca au si ei tabloide sau ziare cu o tenta pronuntata de scandal. Dar macar lumea are de unde alege si ziare serioase. ... Nu cere nimeni ziare super-intelectuale, editorialele diversilor "filosofi" chiar sunt enervante uneori.
Nu mai scot ziare, ci posteaza stiri pe Internet, nu mai distribuie fluturasi si semneaza petitii, ci trimit e-mail-uri sau isi creeaza bloguri.
Colectionarea compulsiva de obiecte (CCO) reprezinta o colectionare excesiva de obiecte fara valoare, cum ar fi ziare sau gunoi, insotita de inabilitatea de a renunta la ele.
ziare.com :
www.ziare.com informeaza: ... Cei mai multi - ar fi vorba despre cateva mii de persoane in Romania - sunt in continuare nediagnosticati, ne-a declarat pentru Ziare.com psihoterapeutul Sinziana Burcea.
Iubirea lui Gica Voicu pentru ziare Talentul lui de facator de ziare a izbutit sa reuseascA in 1997, dupa plecarea lui de la Evenimentul Zilei, sa faca un alt ziar mare, al carui tiraj a fost in top multa vreme:
Eghigian a examinat, in acest scop, trei ziare:
In decursul anului 2004, societatea civila si cotidianul "Evenimentul zilei" au afirmat in mod repetat ca Guvernul Nastase a determinat un ton mai prietenos fata de propria politica la anumite ziare, oferindu-le subventii mascate, dar consistente, din contracte de publicitate guvernamentala.
La sediul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului (CRPC) Constanta sunt depuse zilnic reclamatii prin intermediul carora cetatenii le aduc la cunostinta comisarilor ca vanzatorii de ziare vand cartile in cauza "pe sub mana".
In replica, reprezentantii celor doua ziare asteapta ca Ulieriu sa-si probeze spusele. "Nu exclud ca in redactiile celor doua ziare sa fi fost oameni infiltrati ai unor servicii secrete, nici in trecut si nici acum.
Interesant este faptul ca primele ziare in care au aparute reclamele PSD-ului sunt fix din judetele controlate de apropiatii lui Ponta, respectiv din Constanta lui Mazare si Vrancea lui Mitrea.
Ziare.com informeaza ca omul de afaceri Silviu Prigoana, deputat PDL, a propus legalizarea prostitutiei in Romania, astfel incat practicantele celei mai vechi meserii din lume sa poata plati impozite pe veniturile realizate.
Un mic bilant a iesirii domniei sale ne arata ca peste o suta de ziare straine, printre care publicatii ca "The Washington Post" si "The New York Times", ba chiar si "Yahoo!" au preluat insultele presedintelui Traian Basescu la adresa Regelui Mihai, insulte care au fost catalogate drept "un atac furibund" impotriva unui fost monarh ce se bucura de popularitate in Romania.
Ziare.com informeaza: ... Toata conducerea este anuntata, inclusiv vicepresedintii", a declarat pentru Ziare.com deputatul social-democrat Adrian Mocanu. Acesta ne-a precizat ca nu a primit niciun raspuns de la nivelul conducerii USL si nici nu a fost programata vreo intalnire cu presedintele PSD, Victor Ponta.
Ziare.cominformeaza:
google-analytics.com