Cautare

1371 de rezultate pentru "stefan" (3.09 secunde)
Anchetatorii au surprins in actul de acuzare modalitatea prin care Aurel Bojenoiu, consilier local la acea vreme, a reusit sa faca rost, fara licitatia prevazuta de lege, de un teren apartinand municipalitatii, pentru firma SC TICSIM SRL, ai carei asociati sunt fiica si ginerele lui - sotii Elena Cristina si Stefan Razvan Tica.
Astfel, Bardan Cornel Stefan a fost numit, temporar, prefect al judetului Alba, iar fostul prefect, Simedru Dan-Coriolan, a fost trecut in functia de inspector guvernamental.
Atata timp cat la nivel central s-a putut trece peste toate animozitatile si toate problemele politice, incheindu-se un protocol de guvernare, nu inteleg de ce nu se poate face asta si la nivel judetean, pentru a pune in practica si in teritoriu alianta incheiata la nivel central", a declarat pentru Gazeta de Sud vicepresedintele PD-L Dolj, consilierul judetean Stefan Stoica.
Consideram ca este o problema politica esentiala pentru bunul mers al coalitiei in judetul nostru, o continuare fireasca a coalitiei existente la nivel guvernamental", a declarat vicepresedintele PD-L Dolj, consilierul judetean Stefan Stoica.
Tot el mai spune ca din cate a auzit unii pedelisti il vor viceprimar pe Stefan Galbau care de altfel mai are o experienta (destul de zbuciumata) pe aceeasi functie. ... - Stefan Galbau) e destul ca e consilier local" sustine Matei.
Si cum fiecare conducere vine cu idei noi de management, dar si cu idei "inovatoare" privind repartizarea inspectorilor de specialitate, din acest an, religia a fost cuplata cu artele, Lelioara Nicola propunand astfel un singur inspector, pe Livia Pigulea - cadru didactic la Colegiul National "Stefan Velovan".
Finantele au, incepand tot de ieri, doi directori adjuncti coordonatori, Gheorghe Stefan si Dumitru Mateescu. Directorul coordonator adjunct pentru activitatea de inspectie fiscala, Gheorghe Stefan, a lucrat ca inspector la Banca Nationala a Romaniei si la Banca Comerciala Romana.
Potrivit directorului Taberei de copii Navodari, Stefan Matei, problemele gasite de inspectorii sanitari au fost minore comparativ cu anii anteriori, cand unitatea a fost inchisa.
"Pe mine ma cheama Radu Stefan Mazare, nu Mihai Mazare. ... La administrator, in loc de Mihai Mazare au pus Radu Stefan Mazare.
Pentru ca Stefan Deaconu, consilier pe probleme juridice la Cotroceni, i-a explicat ca numai urmatorul presedinte, in urmatorul mandat, are teoretic dreptul de a dizolva Parlamentul.
Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii sunt bronzati si s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu, desi nu sunt prezenti la sedinte. Traian Basescu i-a spus lui Gheorghe Stefan:
Narcis Stefan, consilier judetean PSD, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu i se pare normal ca executivul sa aloce patru milioane de lei Consiliului Judetean (CJ) Suceava, iar celui din Botosani doar 180.000 de lei.
Diplome de excelenta au primit si Colegiul "Stefan Velovan" ... Au fost, de asemenea, rasplatiti cu diplome si cel mai tanar cetatean al Craiovei, Toma David Stefan, nascut in dimineata zilei de 26 octombrie, si cel mai varstnic cetatean al orasului, Maria Gheorghiu, la 101 ani.
Consilierul Stefan Stoica a cerut explicatii directorului Muzeului de Arta din Craiova si conducerii CJ Dolj pentru lipsa de reactie in procesul in care statueta este revendicata de mostenitoarea fostului proprietar, care a vandut opera de arta muzeului acum 35 de ani.
afara cu urmasa lui Stefan cel Mare (Autor :
E mai bine ca Parlamentul sa faca politica legislativa Consilierul prezidential Stefan Deaconu a explicat ratiunea pentru care in proiectul de revizuire a Constitutiei se limiteaza dreptul guvernului de a-si asuma doar o singura data raspunderea in timpul unei sesiuni parlamentare "Credem ca cel mai bine Parlamentul trebuie sa faca politica legislativa si in mod exceptional Guvernul sa vina sa-si angajeze raspunderea pe anumite proiecte de lege.
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Stefan Pirpiliu (PDL) - 4%. ... Stefan Florescu (PC) - 28%; Gabriel Mutu (PSD) - 17%; Rares Manescu (PNL) - 14%.
Strigatul de lupta l-a dat consilierul judetean PDL Stefan Stoica, nervos ca vicepresedintele pe probleme economice al CJ, Dan Mogos, si presedintele Ion Prioteasa acuzau scaderea sumelor pentru investitii.
google-analytics.com