Cautare

6836 de rezultate pentru "spectacolul anului" (3.75 secunde)
Carmen Piculeata (vioara, Nu ne miram) Dupa succesul din toamna anului trecut cand, la Magazinul MUZICA a avut loc lansarea dublului album Cioiu canta Mandy.
In primele patru luni ale anului 2009 deficitul bugetului general consolidat s-a situat la 9.357,1 milioane lei echivalent cu 1,8% din PIB.
Lungimea totala a retelei de canalizare din Romania, la sfarsitul anului 2009, a fost de 20.953,3 km, din care 18.367,5 km in municipii si orase.
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut.
Compania italiana de dans Latin Cafe, condusa de coregrafa Katina Genero, sustine pe 29 aprilie 2013, in premiera pentru Romania, spectacolul de succes:
Am fost cutremurat cind am vazut Sala Palatului, la spectacolul meu, arhiplina. ... Pe urma, voi veni cu spectacolul Toamna simfonic, pentru ca nu l-am facut Ia Bucuresti.
Seara a continuat cu spectacolul etniilor pe scena construita special pentru acest eveniment. ... Spectacolul s-a intins pana tarziu in noapte, cu discoteca in aer liber, atat tinerii, cat si cei trecuti de prima tinerete dansand pe ritmuri de house, hip-hop si dance.
Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PNL, i-a indemnat luni seara pe bucurestenii prezenti in Piata Revolutiei, la spectacolul in care a fost lansat sloganul candidatului liberal la Primaria Capitalei, sa-i acorde increderea lui Ludovic Orban, asigurandu-i ca nu vor fi dezamagiti.
“Deplang spectacolul in care se complac unii colegi de Parlament. Nu mi s-au parut normale anumite iesiri, comentarii si mii de amendamente pe care le-au prezentat inclusiv avand asupra lor fotografii care sa arate cum sunt ulitele din diferite sate si asa mai departe.
Presedintele PSD nu-si va petrece seara la un restaurant, ci la Teatrul Bulandra, unde va viziona spectacolul lui Dan Puric "Toti cinci".
in fata-mi se defasura spectacolul. ... In spatele usilor de lemn, spectacolul era in toi: un monstru din baloane, hartie creponata si sclipici statea ranjit in fata mea.
N-am privit decat sporadic spectacolul oferit, vreme de doua zile, in cladirea Parlamentului, de actorii partidului lui Basescu, in majoritate argati gras platiti ai deja amintitului. ... Cativa au privit amuzati sau scarbiti spectacolul.
Pentru ca spectacolul penibil si dezolant pe care l-a oferit in cele doua zile de dezbateri pe tema "Geoana" conferea imaginea unui personaj disperat de ideea de a parasi un scaun mult prea confortabil.
Sigur, avem in fiecare zi spectacolul trist si poate pentru unii descurajant, pe care o persoana privata astazi, fost presedinte al Romaniei, il ofera, care talmaceste, rastalmaceste, impune interpretari in legatura cu ceea ce trebuie dat Curtii Constitutionale, cu ceea ce trebuie sa faca aceasta Curte Constitutionala.
Spectacolul comentariilor din subsolul articolelor e unul de sine statator, se duc batalii teribile (in care limba romana e victima de serviciu!), au loc cotonogeli zdravene, decolate de mult de pe pajistea subiectului, revarsati intr-o frenezie fara oprelisti a libertatii de exprimare, comentatorii isi varsa umorile pana la ultima picatura, in raspar, de cele mai multe ori, cu logica sau orice rudiment de decenta.
Spectacolul ce reuneste o parte dintre cei mai buni campioni internationali ai patinajului artistic este foarte aproape de a fi declarat sold-out, dintre cele sase categorii de bilete puse initial la vanzare, trei dintre acestea fiind deja epuizate.
Spectacolul ce reuneste o parte dintre cei mai buni campioni internationali ai patinajului artistic este foarte aproape de a fi declarat sold-out, dintre cele sase categorii de bilete puse initial la vanzare, trei dintre acestea fiind deja epuizate.
Desi pentru concertul programat pentru aceasta seara s-au vandut peste 2.000 de bilete, artistul si echipa sa de productie au refuzat sa sustina spectacolul, invocand motive tehnice nesustinute de realitate.
Dupa spectacolul de la Sala Palatului, Bonnie a plecat spre platourile X Factor, unde a cantat live doua dintre cele mai iubite piese ale sale:
Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit! ... Dupa Balul Operei ma grabesc sa ajung in Italia, la Roma, acolo unde pe 2 martie imi voi prezenta spectacolul "Pasiune", in cadrul caruia am invitati de marca!", spune Ramona Badescu.
google-analytics.com