Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.88 secunde)
Revista presei internationale - 4 iunie 2019 (Autor: ... Agenda vizitei lui Trump este in mare parte ceremoniala, cuprinzand marcarea a 75 de ani de la Debarcarea din Normandia, pe 6 iunie, si prima sa vizita prezidentiala in Irlanda, anunta revista Time.
Dupa doua minute, el a trecut in revista garda de onoare, dupa care a fost intonat Imnul de stat. ... Mostenirea lui Iliescu Predarea-primirea mandatului prezidential s-a facut in absenta presei. ... Iliescu s-a imbratisat apoi cu fostii sai colaboratori, dupa care a marturisit presei ca este “intr-un fel“ emotionat.
Dezvaluirile privind pe procurorul sef Moldovan si pe comisarul sef Dohotar au continuat, articole pe aceasta tema fiind publicate si de cotidianele nationale Romania Libera si Ziua si de revista Academia Catavencu.
Salile adiacente sunt prevazute cu 14 calculatoare conectate la Internet, opt televizoare pentru operarea revistei presei si o orga cu un serviciu de karaoke pentru cei pasionati de muzica.
Teoretic, mai avem de asteptat 19 ani pana cand vom asista la moartea definitiva a presei scrise din Romania, dupa cum a estimat Ross Dawson, realizatorul unei harti a disparitiei ziarelor in varianta print, la nivel mondial.
Singur, doar cu Aurelian Arghir - purtatorul de cuvant al PSD Constanta pe post de spectator din partea partidului, Cristian Diaconescu a povestit presei locale, in sediul filialei social-democrate constantene, cum a vizitat el Basarabiul.
Sunt convinsa, insa, ca nu vremurile fericite l-au invins pe el, ca nu alergarea, nu munca permanenta in birouri neaerisite, nu noptile pierdute in slujba presei romane, cat mai degraba o perioada ce i-a urmat acesteia, in care s-a confruntat cu imaginea unei lumi respingatoare, distrugatoare, cu decizile si cu felul de a fi al unor oameni pe care i-a iubit enorm, i-a slujit cu credinta si cu sufletul curat si care l-au dezamagit dureros, lovindu-l fara scrupule.
Pe de alta parte, The New York Times nu publica, in mod consecvent, articole despre fenomene de tipul OZN, lasand acest subiect neserios pe seama tabloidelor sau a presei locale.
Am mai consumat ceva cerneala, sau, pardon, miscari ale degetelor, (desi as fi vrut sa scriu la calculator doar cu degetul mare, si acesta tinut in sus, tot n-am putut), povestind despre un bufon al presei de revista.
Cazul Ardelean a oferit si Agentiei de Monitorizare a Presei o minunata ocazie de a readuce in discutie "actele de politie politica indreptate impotriva unor jurnalisti de catre Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) prin Directia Generala Informatii si Protectie Interna (DGIPI)” si de a solicita MAI sa se pronunte asupra "cadrului legal care a stat la baza cererii DGIPI precum si justificarea acestei masuri”.
Numele lui Ceauselu este cunoscut presei în special datorita asocierii sale în firma Boss Exim Trading Group SRL Bucuresti, din care detine în prezent 67%, celalalt actionar fiind Otto Breuer (33%). ... Conform dezvaluirilor presei centrale, firma a fost implicata în afaceri cu armament pe relatia Africa.
Numele lui Ceauselu este cunoscut presei în special datorita asocierii sale în firma Boss Exim Trading Group SRL Bucuresti, din care detine în prezent 67%, celalalt actionar fiind Otto Breuer (33%). ... Conform dezvaluirilor presei centrale, firma a fost implicata în afaceri cu armament pe relatia Africa.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
In ciuda eforturilor acestuia de a-si demonstra eficacitatea, doar interventia senatorului Hasotti l-a scos teafar pe Bola din gura presei prezente.
O angajata a Primariei Craiova a nesocotit chiar ordinul primarului Antonie Solomon, pentru a reusi sa scape de intrebarile presei.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Premierul Tariceanu s-a declarat impresionat de organizarea pentru summit-ul NATO, aratand ca are emotii inaintea unui astfel de eveniment important, deoarece doreste ca reuniunea sa reprezinte o reusita, si cerand presei sa se concentreze totusi pe continutul politic al lucrarilor, nu pe organizare.
Reduc vocea presei. ... Alarma vine de la faptul ca si un parlamentar de Banat, unul cu figura de Corleone, Olguta Vasilescu si Roberta Anastase, toata aceasta stransura de materie cenusie in politica, simt nevoia unei legi a presei ca un fel de tarc care sa protejeze de salbaticiuni.
Sunt represalii ale presedintelui pentru ca am mers la Bruxelles Premierul Ponta a declarat, la plecarea de la Bruxelles, raspunzand presei straine, ca ceea ce s-a anuntat in privinta acuzatiilor de plagiat la adresa sa reprezinta o decizie politica si ilegala luata de apropiatii presedintelui ca represalii pentru participarea sa la Consiliu si ca nu va demisiona.
• Cum credeti ca va afecta codul insolventei independenta presei?
google-analytics.com