Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (3.08 secunde)
ToysMall se alatura campaniei Black Friday pentru a-i ajuta pe Mos Nicolae si Mos Craciun sa-si umple din timp desagii cu cele mai dorite cadouri pentru copii, jucariile.
Pe barba lui Ponta II se prelinge cresterea economica, mos Craciun are sediul in Palatul Victoria sI de acolo o sa vina tot binele!
In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri: ... “Pai ce, avem Guvern ca sa am Craciun?“. ... “Sa stiti ca 12 ani cat am fost pe mare Craciun era cand soseam acasa.
Postari ca cel mai bun film de Craciun, colinde cantate de Elvis Presley (preferatul lui Christian), Paula Seling sau Mariah Carey, urari pentru C(h)ristiani si C(h)ristiane, sfaturi pentru o noapte luminoasa ori chiar cereri de binecuvantare catre Dumnezeu, au facut ca personalitatea online a lui Christian Ciocan sa fie apreciata profund si in aceasta mare sarbatoare.
Pentru majoritatea romanilor de rand, aproprierea Sarbatorilor de iarna nu reprezinta neaparat un prilej de bucurie, dat fiind faptul ca pentru achizitionarea unui Brad de Craciun si pentru impodobirea lui, cetateanul trebuie sa bage adanc mana in buzunar.
Salariatii din primarii nu si-au mai luat banii de trei luni • Conducerea Consiliului Judetean Valcea sustine ca va rezolva problema si oamenii isi vor lua banii inainte de Craciun Funtionarii publici angajati la mai multe primarii din judet nu si-au mai luat salariile de doua, trei luni, pentru ca fondurile bugetelor locale s-au terminat.
Amatorii de oferte turistice pentru Craciun si Revelion au inceput sa-si faca rezervari la pensiuni inca din august, ne-a spus Badulescu. Acesta a precizat ca perioada in care se vand cele mai multe pachete pentru Craciun si Revelion este cuprinsa intre jumatatea lui octombrie si jumatatea lui noiembrie.
Daca v-ati propus sa va petreceti vacanta de Craciun intr-una dintre statiunile montane romanesti, atunci grabiti-va sa faceti rezervari.
In episodul de astazi, de la 21:00, "Asii amanetului" se pregatesc pentru petrecerea anuala de Craciun. Chumlee este cel care o organizeaza, astfel ca trebuie sa se incadreze in buget, pentru a-si castige prima de Craciun.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Nu stiu ce e ala Craciun, mama, n-au avut niciodata Craciun. ... Acum e iar Craciun. ... Viata e in fiecare masa de Craciun in familie, in fiecare sarbatoare alaturi de ei, in fiecare zi pe care o planuiesti doar pentru tine si ei.
Au luat cuvantul Victor Craciun, Presedintele Ligii Culturale, Vasile Ponoran, primarul Orasului Zlatna, care a adus omagiul locuitorilor de astazi ai Centrului Daciei, din judetul Alba, Acad.
A inceput deja inregistrarile pentru albumul sau de Craciun. ... Lucrez deja la albumul meu de Craciun si va prezint intreaga mea echipa de lucru, suntem ca o familie.
Special pentru sarbatori, artista si-a dorit sa ofere un cadou inedit publicului sub forma noului sau colind intitulat "Miracol de Craciun" si a clipului video ce insoteste aceasta piesa, primul videoclip scurtmetraj din Romania.
organizeaza in perioada 13-15 decembrie "Targul Craciun Taranesc" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos.
Cadourile de Craciun au fost studiate stiintific de cercetatori. ... Cumparaturile de Craciun ar putea deveni activitati mult mai simple. ... Astfel, de Craciun oamenii pierd foarte mult timp cautand cadouri diferite pentru prieteni si, potrivit unor studii anterioare, acestia au tendinta de a supraestima pretul obiectelor cumparate.
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii. ... Targul de Craciun organizat de Hornbach in acest an se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 200 de mp, in fiecare magazin in parte.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. ... Cozonaci vom avea de Craciun. Pensiunea Botiza din Maramures este ocupata din aprilie pentru sarbatorile de Craciun.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Ce poate fi mai frumos sa daruiesti de sarbatorile de Craciun decat o pereche de botosi imblaniti sau o pereche de manusi din piele naturala?
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
google-analytics.com