Cautare

5512 de rezultate pentru "manu nafiri 29 iunie 2013" (3.42 secunde)
Prognoza meteo in toata tara pana in 23 iunie. Temperaturi de 28 de grade, dar si ploi in unele zone Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor care se vor produce in intervalul 13 - 23 iunie, in fiecare regiune a tarii.
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Iata programul complet si transmisiile TV ale meciurilor de la Campionatul European, competitie care se va desfasura in perioada 8 iunie - 1 iulie, potrivit realitatea.net. FAZA GRUPELOR 8 iunie: Polonia - Grecia (Grupa A, Varsovia, ora 21:45) - TVR 1 8 iunie:
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lucrurile mici au mers bine, precum animalele mici, fructierele mici", ne-a spus Manu Nasiri.
18 si 26 iunie Zile norocoase pentru bani: 13 si 15 iunie Numere norocoase: 1, 6, 15, 29, 30, 17 TAUR Zile norocoase pentru iubire: 8,10, si 21 iunie Zile norocoase pentru bani: 14 si 27 iunie Numere norocoase: ... 1, 12, 16 iunie Zile norocoase pentru bani:
CALENDAR CLASA PREGATITOARE PRIMA ETAPA DE INSCRIERE 28 martie - s-a facut afisarea circumscriptiilor scolare si a planului de scolarizare, respectiv numarul de clase pregatitoare alocate, la fiecare scoala 30 martie - 7 aprilie 2013 - a avut loc organizarea in fiecare scoala care are clasa pregatitoare a "Zilei portilor deschise".
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
In 2 si 3 iunie, vor avea program prelungit Muzeul Municipiului Bucuresti- Casa Filipescu - Cesianu, care va putea fi vizitat in intervalul 10:00 - 22:00 si Muzeul National George Enescu, in intervalul 10:00 - 20:00, mai precizeaza Primaria Municipiului Bucuresti. ... Gheorghe Manu, Bd.
MEDIAFAX - Anul 2013 in TENISUL ROMANESC:
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos.
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual. ... Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu. Piesa a fost compusa de Andrei Marius, care este si component al trupei Gipsy Casual, in colaborare cu Mihaita Manu.
Vremea pana pe 9 Iunie. Ce temperaturi vor fi in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 27 mai - 9 iunie, in fiecare regiune a tarii, relateaza Mediafax.
Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie - 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei): • Joi 12 iunie: ... Brazilia — Croatia, la Sao Paulo, in Grupa A • Vineri 13 iunie 19,00: ... 14 iunie 01,00:
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
google-analytics.com