Cautare

5512 de rezultate pentru "manu nafiri 29 iunie 2013" (5.90 secunde)
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Noul anul scolar va incepe pe 16 septembrie, cu mici modificari in organizarea cursurilor Si se va incheia (tot) pe 21 iunie! ... CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Oameni & Fapte - 21 Iunie 2018 - Este cea de-a 172-a zi a lui 2018. ... Soarele a rasarit la ora 5:29 si va apune la ora 21:18. ... In ultimii ani a fost sarbatorita exclusiv pe 21 iunie.
1349/10.06.2013, al Secretarului General al Senatului, care exprima dorinta lui Ovidiu Marian de a modifica Fisele de post ale angajatilor, si care are in anexa o Fisa cadru "in care sunt amalgamate o serie de activitati, interdictii si recomandari preluate anapoda din legi si regulamente".
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
SOLSTITIUL DE VARA 2013. Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. In logo-ul Google pentru SOLSTITIUL DE VARA 2013, apar 5 copii care se balacesc in apa.
"In 2013 vom avea o coalitie PDL-PSD-UNPR !" USL se va destrama in vara deoarece o sa coboare vertiginos sub 50% iar, in 2013, la guvernare va accede o "coalitie larga", formata din PDL, PSD si probabil UNPR, prognozeaza fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, pentru RFI Romania, el fiind de parere ca revizuirea Constitutiei va fi "ratata" in 2012.
Legea al carei text este publicat pe pagina de internet a Camerei Deputatilor in forma trimisa presedintelui Romaniei spre promulgare pe 26 iunie scoate de sub incidenta Ordonantei nr.
30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Astfel bancile, trezoreria, Directia Finantelor Publice, dar si casieriile sucursalei Electrica Botosani si ale societatii Apa Grup vor fi inchise in zilele de 30 iunie si 1 iulie in vederea adaptarii programelor de contabilitate, respectiv de facturare-incasare la noua moneda.
Bucurestiul sau Romania nu se pot compara cu New York, Milano sau Paris unde retailerii dominanti sunt din sectorul de fashion, in special cel de lux, pentru care prezenta pe astfel de bulevarde inseamna sustinerea imaginii si a brandului, neinteresandu-i profitul pentru aceste magazine", a declarat, intr-un comunicat, directorul departamentului High Street al companiei de servicii imobiliare, Valentin Manu.
Sanda Manu, fiind coleg de grupa cu Vlad Radescu si de generatie cu Horatiu Malaele, Dan Condurache, Maria Ploae (suplimentar, a absolvit cursurile de pantomima si music-hall, ale aceluiasi institut). ... Sanda Manu si Octavian Cotescu.
Benzi unice pentru RATB vor fi amenajate si pe strazile Occidentului si Gh Manu, dar si itre Bd.
In luna iunie 2005, fata de luna iunie 2004, indicele brut al productiei industriale a scazut cu 0,8%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica.
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. ... Sa vedem o retrospectiva a momentelor importante din 2013, in ordine cronologica: ... Cei trei au fost incarcerati in 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar in 10 iunie au fost transferati la Penitenciarul Jilava.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Consumatorii casnici considerati vulnerabili odata cu liberalizarea tarifelor, care vor fi in situatia de a nu-si putea achita facturile, vor fi impartiti in trei categorii, raportat la veniturile familiei, iar tariful social va fi eliminat tot in trei trepte, in intervalul 2013-2015, releva un document oficial obtinut de MEDIAFAX.
Atunci vino in 7-9 iunie 2013 la Muzeul de Arta din Constanta in Bd.
google-analytics.com