Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (2.75 secunde)
Lucian Bolcas, vicepresedinte al PRM, a acuzat la modul general fraudele care s-ar fi comis. ... Noi nu urmarim decat interesul national“, s-a multumit sa declare Lucian Bolcas.
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, sustine ca de la PRM au plecat trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni, provenind de la PD, PSD si partidul lui Corneliu Ciontu.
Discutiile s-au prelungit insa destul de mult, liderul grupului parlamentar al PRM din Camera, Lucian Bolcas, impreuna cu presedintele de sedinta, Adrian Nastase, contribuind din plin la amanarea inceperii dezbaterilor, in sedinta comuna, asupra echipei propuse de Tariceanu si a programului de guvernare.
El il surclaseaza pe Lucian Croitoru. ... 64% - Lucian Croitoru: 0% Numar total de voturi: 950 Sondajele pe Internet au valoare informativa, insa sociologii nu le iau in calcul din cauza esantionului aleator.
La Sectorul 2, prima pozitie pe buletinul de vot ii revine lui Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), urmat de Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si de Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal).
Liderul Grupului parlamentar PPRM al Camerei, Lucian Bolcas, a precizat ca Vadim ar obtine, la alegerile anticipate, un rezultat net superior fata de cel pe care l-ar obtine partidul sub presedintia lui Corneliu Ciontu.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser, este ingrijorat de viitoarea forma a Legii nr.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Deputatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare si al Camerei Deputatilor, nu crede ca excluderile si dezertarile din partid vor afecta forta acestei formatiuni.
PRM, dispus sa ajute Alianta Vicepresedintele PRM, deputatul PRM Lucian Bolcas, a declarat ieri ca partidul sau ar putea sprijini in Parlament un guvern minoritar, doar daca acesta nu ar cuprinde UDMR.
Noaptea tarziu, dupa o zi intreaga de munca la primul numar al revistei Nouazeci, Stela Lie, eu si Lucian Vasilescu ne-am suit in masina celui din urma, un Fiat vechi de vreo 20-30 de ani, un automobil din copilaria noastra, o rabla buna, care se leaga bine in mintea mea cu ironia tandra si eleganta a lui Lucian.
Lucian Avramescu:
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a declarat ca posibila semnare a Protocolului cu PSD ar avea la baza doua motive esentiale pentru a fi parafat dupa momentul prezentarii Raportului de tara.
Sunteti deja cateva mii de oameni in peste 50 de tari angrenati in acest proiect si care faceti cinste Romaniei."  Domnul Bogdan Lucian Aurescu, Ministrul Afacerilor Externe, a subliniat:
Lucian Bolcas: ... Presedintele PSD, Mircea Geoana, crede ca presedintele Basescu si-ar fi depasit atributiunile in urma perfectarii acestui targ, dar cel mai plastic in exprimare a fost vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
Declaratia a fost facuta chiar de data recenta, de catre deputatul PRM Lucian Augustin Bolcas, care a motivat ca Uniunea nu este partid si nu este "parlamentar".
Comisiile parlamentare de politica externa au dat aviz negativ ieri candidaturilor lui Sever Voinescu-Cotoi pentru postul de ambasador al Romaniei in SUA si a lui Lucian Leustean, propus ambasador in Slovacia. ... De asemenea, candidatura lui Lucian Leustean a fost respinsa cu 15 voturi, "pentru" si 7 "impotriva".
De altfel, chiar si Dumitru Lucian, care a reprezentat administratia in comitetul care a pus bazele "Parteneriatului pentru Litoral" a lasat sa se inteleaga ca sunt "ceva probleme" la directia constanteana, dar ca "nu se pune problema, la ora actuala, in plin sezon estival, de schimbare a directorului DADL".
Bolcas ramane fidel Dupa ce Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca isi va da demisia din Parlamentul Romaniei, sugerandu-le si celorlalti 50 de parlamentari PRM sa il urmeze, mana dreapta a "Tribunului", Lucian Bolcas nu a vrut sa comenteze direct aceasta decizie.
google-analytics.com