Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (4.42 secunde)
Daca sunteti in cautarea unei locuinte premium intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, zona Pipera poate fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra. MTM Residence construieste apartamente premium cu 2, 3 sau 4 camere in Pipera, intr-un complex rezidential format din 4 blocuri.
Plenul Senatului a adoptat miercuri seara Legea "cos-bebe", initiata de un grup de parlamentari PNL-PD, privind acordarea unor trusouri pentru nou-nascuti, in valoare de 150 RON.
Irina Braileanu participa in acest week-end la targul "I Love Hand-Made" organizat in curtea Palatului Sutu din Capitala. ... Fac haine inainte de a face bijuterii! Imi plac targurile hand-made organizate in aer liber, dar nu imi plac cele organizate in cafenele", ne-a spus Irina Braileanu.
Am prezentat aici, la Casa Ghica, doua colectii de haine. In colectia noua am folosit denim! ... Mai multe detalii despre haine gasiti pe site-ul www.reprobable.fr si pe pagina de Facebook:
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. ... DB avea noua ani si era in vacanta de vara.
Contacte fizice si psihice cu universuri invizibile culte OZN, fenomenul New Age, urme ale rapirilor OZN in credintele populare, aparitiile sfinte si OZN-urile. ... Fiinte nepamantene iau in posesie trupurile unor oameni, calatorii in timp, realitatea virtuala, vindecatori comandati din neant, supercivilizatiile si supranaturalul.
Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele. ... Ele sunt deseori utilizate in decorarea interioarelor. Se stie ca in ceea ce priveste masinile exista o corelatie intre culoarea rosie si rata furturilor. ... Incaperile in care predomina culoarea rosie creeaza nervozitate.
Acest batranel, care a ridicat degetele in semn de victorie atunci cand l-am surprins, are nevoie de ajutorul vostru. Are nevoie de haine groase de iarna si de mancare pentru catei.
Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum trebuie sa ne imbracam pentru a atrage banii in viata noastra.
Zilele acestea "Born I Rumaenien" (BIR) a venit si la Craiova, propunandu-si ca, in colaborare cu Fundatia "Gazeta de Sud", sa aduca bucurii si in vietile acelor doljeni napastuiti de soarta. Au venit in Romania cu un scop precis:
Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, afirma ca liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna se comporta "ca un clovn", daruindu-i haine de la magazine second-hand, si ca politicienii romani sunt cei care nu contribuie la dezvoltarea orasului, de unde, daca nu le place, pot pleca.
Importurile de imbracaminte si accesorii din China au crescut de peste opt ori in perioada ianuarie - august, ajungand la 336,86 milioane de euro, adica 5,64% din valoarea totala a acestor bunuri exportate din China, arata datele Camerei de Comert a Chinei pentru Importuri-Exporturi de Textile (CCCIET).
Importurile de imbracaminte si accesorii din China au crescut de peste opt ori in perioada ianuarie - august, ajungand la 336,86 milioane de euro, adica 5,64% din valoarea totala a acestor bunuri exportate din China, arata datele Camerei de Comert a Chinei pentru Importuri-Exporturi de Textile (CCCIET).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a reafirmat ieri ideea ca Executivul nu va renunta la taxa de prima inmatriculare auto, deoarece nu doreste ca Romania sa fie transformata "intr-o lada de gunoi" a masinilor uzate, dupa ce s-a remarcat prin importul de haine si anvelope second-hand.
Fie ca este vorba despre haine, incaltaminte sau accesorii de sezon, magazinele fac reduceri chiar si de 90%. ... Tot in aceasta perioada, patronii spun ca vanzarile din magazine aproape ca s-au dublat. ... Astfel, acum poti cumpara haine cu eticheta la pret de taraba.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Oradenii devin, pe an ce trece, consumatori fideli ai soldurilor la haine si incaltaminte, care incep de la 30% si pot ajunge si pana la 70%. Practica perioadelor de reduceri a aparut in tara noastra in urma cu zece ani, odata cu patrunderea marcilor straine pe piata.
Peste exact o saptamana se semneaza contractul intre Electroputere Craiova si dezvoltatorul care va construi un centru comercial in incinta fabricii craiovene. In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj).
Insa, presedintele si guvernul au luat masuri de aparare impotriva vrajitoarelor, purtand haine de culoare violet joia.
Hala viitoarei piete din cartierul craiovean 1 Mai va semana cu o aripa de avion Infiintata cu zece luni in urma, SC Piete si Targuri Craiova SRL a reusit sa termine anul 2011 pe profit.
google-analytics.com