Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (2.88 secunde)
Directorul general al Santierului, Gelu Stan, a precizat ca, in ceea ce priveste salariile navalistilor, va fi inregistrata o crestere de 28% in trei etape - 1 noiembrie, 1 ianuarie si 1 iulie.
E vorba de o reuniune anuala la care se face bilantul anului precedent si se stabilesc noile obiective", ne-a declarat directorul general al Santierului Naval din Galati, Gelu Stan.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
Ne asteptam însa ca de joi aglomeratia sa se accentueze“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.Pentru a veni în sprijinul cumparatorilor, magazinele au în aceasta perioada un program special.
Pentru patru persoane, 250 de lei asigura cam tot - pornind de la aperitiv, la vin - pentru câteva zile“, a explicat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket. Ce alimente s-au scumpit Comparativ cu anul trecut, costurile mesei de Craciun nu sunt cu mult mai mari.
In ceea ce priveste navele militare, Damen va demara constructia lor chiar de luna viitoare", a declarat Gelu Stan, directorul Santierului Naval.
Declaratia, facuta ieri la lansarea raportului de analiza, sinteza si prognoza al Societatii Academice Romane "Romania 2009, criza economica si statul de drept", nu face decat sa o confirme pe cea a presedintelui Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale, Gelu Maracineanu, potrivit caruia saptamana aceasta se va desecretiza contractul initial, "cel din 1992, care a fost aprobat prin HG nr.
Astfel, probele existentei valahilor (romanilor medievali) in Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o alta problema pentru nucleele antinationale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orase din tara, care ne-ar vrea ajunsi aici dupa venirea ungurilor.Va reamintesc ca cetatile lui Glad (judetul Timis), Gelu (judetul Cluj) si Menumorut (judetul Bihor), conducatorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate â€" nu numai ca nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative langa acestea, dar mai mult decat atat, in cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal si vestiare, iar in cetatea lui Gelu se cultiva porumb.
Cinci dintre cele mai apreciate spectacole de teatru din Bucuresti se regasesc in programul festivalului, care include productii semnate de Alexandru Dabija (O scrisoare pierduta, Teatrul de Comedie), Victor Ioan Frunza (O scrisoare pierduta, Teatrul Metropolis), Gelu Colceag (O noapte furtunoasa, Studio Amena in parteneriat cu Teatrul Mic), Doru Ana (O scrisoare pierduta, Teatrul Bulandra), dar si o productie cu regie colectiva (De la Caragiale la Salom Alehem, Teatrul Evreiesc de Stat).
Luna SEPTEMBRIE Luni, 7 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag; ... Marti, 8 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Gaitele, regia Gelu Colceag.
Pai cum sa-l pui pe Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si pe Rus?
Am vorbit cu sociologul Gelu duminica si psihologul Teodor Raileanu despre motivul pentru care cumparam in ,,vinerea neagra" si daca nevoile chiar sunt atat de mari.
La sedinta de Consiliu Judetean unde se va alege noul presedinte, exista deocamdata doi candidati, liberalul Gelu Ciubotaru si proaspat eliberatul din functie Constantin Contac.
Take, Ianke si Cadir - Ana, director - Grigore Gonta, "Chicago" - Roxie Hart - regia Ricard Reguant, Machinal - Helen Jones, director - Alexander Hausvater, Jocul dragostei si al intamplarii (The Game of Love and Chance - Miravaux) - Silvia, director - Felix Alexa, Cadavru Viu - Liza, director Gelu Colceag, Mofturi la Union dblquote - Fifi, director - Gelu Colceag, "Crima pentru pamant dblquote - Daria, director - Grigore Gonta, "Apus de soare" - Doamna Maria, regia Dan Pita, "Visul unei nopti de vara" - Hellena, regia Felix Alexa, "Hic Sunt Leones" - Manechin, regia Dan Puric, "Sanziana si Pepelea" - Muma Padurii - regizor Dan Tudorpar Colaborare teatru - "Celalalt", la teatrul Metropolis, -Ea - Regia Carmen Vestemeanu "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", regia Dan Tudor "Micul Paris" Circul Globus - Mimi, regia Brandusa Novac 1999 - 2000 - The Daya Troup - Copilul Divin (The Divine Child), director - Chris Simion Filme:
La conducerea DGIPI (actualul nume al celebrului serviciu "Doi si un Sfert") a fost numit "puiul Vulpii", Gelu Marin Oltean.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat ca multi reprezentanti ai administratiei publice locale isi vor definitiva apartenenta politica zilele acestea, aratand ca, pana acum, "exodul" a fost unidirectionat, dinspre Opozitie spre Putere. ... "Dar cam tot atatia au trecut si la PNL", a adaugat Oltean.
Conducerea PD va prezenta la Colegiul Director al partidului de vineri o strategie privind scoaterea PC de la guvernare in aceasta luna, vicepresedintele democrat Ioan Oltean precizand Agentiei NewsIn ca intentia partidului este sprijinita de UDMR, dar respinsa de premier si de apropiatii sai.
Aproape ca accept scuzele domnului Oltean, daca dansul considera ca a spune cuiva ca iti trag o mama de bataie si a-l injura de mama este o maniera foarte politicoasa. ... Ioan Oltean:
google-analytics.com